Keystone logo
University of Sussex MSc i klimaændringer, udvikling og politik
University of Sussex

MSc i klimaændringer, udvikling og politik

Brighton, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

01 Sep 2024*

Sep 2024

GBP 10.500 / per year **

På campus

* UK

** £10.500/år for fuldtidsstuderende, Kanaløerne og Isle of Man-studerende | £21.500/år for fuldtidsstuderende på internationalt plan

Introduktion

Undersøg udfordringerne ved at flytte til en kulstoffattig økonomi og tilpasse sig klimaændringer, og hvordan de påvirker den globale og regionale udvikling. Dette kursus er for ikke-specialister inden for klimaområdet. Du vil udforske de indbyrdes forbundne dimensioner af videnskab og teknologi og økonomien, politikken og klimaændringernes politik.Klimaændringer og bæredygtig energi er blandt de vigtigste emner i vor tid. Vægten af denne MSc er på at forstå konsekvenserne af klimaændringer og klimapolitikker for lighed mellem og inden for lande. Du får specialviden om menneskers interaktioner med jordsystemet og klimapåvirkninger, for eksempel relateret til vand, fødevarer og økosystemtjenester.Baseret på School of Global Studies vil du også lære fra fakultetet i SPRU – Science Policy Research Unit og Institute of Development Studies (IDS) . Mange af vores kandidater finder beskæftigelse i klimafaget.

Vi forstår, at det er en meget vigtig beslutning at beslutte, hvor og hvad man skal studere. Vi vil gøre alle rimelige anstrengelser for at give dig de kurser, tjenester og faciliteter, der er beskrevet i dette prospekt. Men hvis vi har brug for at foretage væsentlige ændringer, for eksempel på grund af regerings- eller lovgivningsmæssige krav, eller uforudsete personaleændringer, giver vi dig besked så hurtigt som muligt.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål