Keystone logo
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Introduktion

Vi er Mavericks

University of Texas i Arlington er en uddannelsesleder i hjertet af den blomstrende Nord -Texas -region og nærer sind i et miljø, der værdsætter fortræffelighed, innovation og mangfoldighed. UTA er dedikeret til at fremme livslange elever og kritiske tænkere, som vores region og nation efterspørger.


Et universitet med fremragende kvalitet i verdensklasse

UTA er et voksende kraftcenter i Carnegie Research-1 "højeste forskningsaktivitet", der er engageret i livsforbedrende opdagelse, innovativ undervisning og omsorgsfuldt samfundsengagement.

US News and World Report's “Best Graduate Schools’ rankings include more than 20 graduate programs at UTA. Vores højt rangerede akademiske programmer tiltrækker de bedste og dygtigste forskere fra over 100 lande, og vores fakultet og studerende modtager konsekvent national og international anerkendelse for deres præstationer. Som det sjette mest mangfoldige universitet i landet er UTA stolt over kulturel inklusion og muligheder.

Dybden af disse anerkendelser fremhæver UTAs status som et fremtrædende sted for intellektuelle bestræbelser og drivkraft for positiv forandring.

Topmoderne faciliteter

Flere ressourcer. Mindre konkurrence.

Vi har nogle af de mest utrolige læringsmiljøer i University of Texas System. De studerende, der kommer her, indser snart, at de har adgang til det hele. Fra kunstnere, der viser deres arbejde i Galleriet i UTA, til de kommende sygeplejersker, der reagerer på nødsituationer i vores Smart Hospital, eller opdager nye ventures inden for videnskab og medicin i den nye Science Engineering Innovation Research -bygning. Vores elever får chancen for at arbejde i rum, der slører grænsen mellem den verden, de lærer i, og den, de vil hjælpe med at forme.


Vores alumner er verdens ledere

Vi forbinder eleverne med deres karriere. Vi bemyndiger vores fakultet til at forfølge deres interesser. Og vi forsyner verden med friske ideer og målbevidste talenter. Det, der gør alle disse ting mulige, er vores stærke centrale organisation, der opererer med effektivitet, klarhed og integritet.

Blandt universitetets mere end 220.000 alumner er astronauter, sygeplejersker, lærere, iværksættere, kunstnere, borgmestre, forskere og nogle af de største påvirkere i Dallas-Fort Worth-området. Gennem deres forvaltning, entusiasme og generøse støtte hjælper de UTA med at nå sin mission, der giver studerende og fakulteter mulighed for at ændre verden med dristige løsninger og global indflydelse.

UTA -kandidater bidrager årligt med en økonomisk indvirkning på $ 20,7 milliarder til staten Texas og $ 16,1 milliarder til det nordlige Texas. Vores alumner arbejder på alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500-virksomheder. Vi følger ikke verden, vi avancerer den til vores standarder.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Spørgsmål