Keystone logo
© University of Texas Arlington
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Introduktion

Oplev Maverick Factor!

University of Texas i Arlington er en omfattende forsknings-, undervisnings- og offentlig serviceinstitution, hvis mission er at fremme viden og stræben efter ekspertise. Gennem akademiske, praktik- og forskningsprogrammer får vores studerende oplevelser fra den virkelige verden, der hjælper dem med at bidrage til deres samfund og i sidste ende verden. Vores campus spænder over 420 acres og omfatter mere end 100 bygninger og state-of-the-art faciliteter. Beliggende i hjertet af Dallas-Fort Worth Metroplex, er vi i stand til at tilbyde fleksible, innovative uddannelsesmuligheder.


Et universitet for ekspertise i verdensklasse

UTA er en voksende Carnegie Research-1 "højeste forskningsaktivitet" kraftværk forpligtet til livsforbedrende opdagelse, nyskabende instruktion og omsorgsfuldt fællesskab engagement.

US News og World Report's "Bedste Graduate Schools 'placeringer inkluderer mere end 20 kandidatprogrammer ved UTA. Vores højt rangerede akademiske programmer tiltrækker de bedste og lyseste lærde fra over 100 lande, og vores fakultet og studerende får konsekvent national og international anerkendelse for deres resultater. Som det sjette mest forskelligartede universitet i landet er UTA stolt af kulturel inklusion og mulighed.

Dybden af disse anerkendelser fremhæver UTA's status som et fremtrædende sted for intellektuelle forfølgelser og driver for positiv forandring.

akademikere

Du har store drømme. Vi har hovedfag til dine drømme.

Oplev UTA, hvor din akademiske rejse er vores prioritet. Med et imponerende udvalg af 180 forskellige akademiske programmer tilbyder vi den perfekte pasform til dine passioner og ambitioner.

Find ud af, hvordan du finansierer din videregående uddannelse

Mange kandidatstuderende på UTA modtager økonomisk støtte gennem betalte assistentskaber, stipendier, stipendier og tilskud . Vi anbefaler også, at du søger efter din disciplin på MavScholarShop og taler med fakultetet i din afdeling for yderligere finansieringsmuligheder hos UTA!

Studieliv

DU er hjertet i studielivet på UTA!

På campus og i Arlington vil du være i centrum for sjove aktiviteter, vidunderlige kulturelle begivenheder, spændende atletik og meget mere! Med mere end 300 studerende ledede organisationer, der laver alt fra at bygge og designe racerbiler til det græske liv, vil du nemt finde andre Mavericks, der er klar til at prøve noget sammen med dig.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Spørgsmål