Keystone logo
University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

Introduktion

College of Arts and Sciences ved University of Texas i Tyler tilbyder forskellige akademiske programmer, der forbinder læring med livet gennem opdagelsesånden. Fakultetet og personalet er forpligtet til denne ånd af opdagelse og leverer førsteklasses instruktion og stipendium inden for humaniora, videnskab, kunst og samfundsvidenskab.

Der tilbydes seksten studentereksaminer, der spænder fra traditionelle humaniora og videnskab til samfundsvidenskab. Du kan også vælge mellem flere præ-professionelle programmer, herunder præ-law, pre-teologi, pre-med og pre-dental spor. Kollegiet tilbyder 10 kandidatgrad.

På UT Tyler forbedres klasselæring i kunst og videnskab med ekstra- og samundervisningsaktiviteter og rejsestudier. Der findes mange muligheder for studerende til at udforske deres personlige interesser ved at arbejde med fakultetsmedlemmer om individuelle projekter.

Udforsk vores fremragende programmer og aktiviteter, og vælg at blive en del af UT Tyler College of Arts and Sciences - hvor opdagelsesånden forbinder læring med livet.

Placeringer

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Spørgsmål