Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Introduktion

På University of the Commonwealth Caribbean Global forsøger onlinelæring ikke at kopiere en traditionel klasseværelse. Vi er klar over, at nutidens studerende har brug for fleksibiliteten til at balancere uddannelse med alt andet i deres liv i et tempo, der fungerer. Vi ved, at der er en anden vej for alle, så vores kurser er designet til at sætte dig på rette spor for at nå dine mål. UCC Globals onlineprogrammer kan hjælpe dig med at fjerne de forhindringer, der står mellem dig og din karriere. Og med 24/7 adgang til online klasseværelset kan du fuldføre dine kurser, når det passer dig.

Institutionen har sit hovedkvarter i Kingston Jamaica. Det blev dannet i 2004 som et resultat af fusionen i 2002 af Institute of Management Sciences (IMS), der blev indlemmet i 1992, og Institute of Management & Production (IMP), der blev oprettet i 1976. Den nyudvidede institution er fortsat en af de hurtigst voksende institutioner i landet såvel som i Caribien.

Institutionen tilbyder i øjeblikket professionelle certifikater, eksamensbeviser, associerede, bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer samt tilpassede erhvervsuddannelsesprogrammer i Jamaica. Discipliner inkluderer Human Resource Management, Informationsteknologi, Marketing, Hospitality Management, Business, Finance og Business Administration blandt mange andre.

UCC Global samarbejder i øjeblikket med flere internationale institutioner såsom Florida International University (FIU), Commonwealth of Learning (COL), University of London (UOL), University of Sunderland (UoS), Coursera Inc, Udemy Inc & EdX Inc. at levere en række specialiserede/professionelle internationale certifikater, bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer.

Endelig har universitetet seks (6) campusser på tværs af øen inklusive placeringer i Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville og May Pen; og en tilmelding i gennemsnit 7.000 studerende årligt inklusive online læring. Studenterpopulationen består overvejende af arbejdende voksne og inkluderer kandidater i tilsyns-, ledelses- og andre ledelsesstillinger i flere af de førende private virksomheder og offentlige institutioner inden for Jamaica og Caribien.

Vores mission

University of the Commonwealth Caribbean søger at give bredt baserede uddannelsesmuligheder gennem partnerskaber, fleksible leveringsformer og adgang til finansiering i et miljø, hvor høje standarder, sandhed, respekt og personens værdighed omfavnes.

Vores vision

University of the Commonwealth Caribbean er forpligtet til at forberede de studerende til at blive enestående forretnings- og samfundsledere, innovatorer og lærde i et omsorgsfuldt og intellektuelt stimulerende akademisk miljø. Alle medlemmer af samfundet værdsættes, respekteres og udfordres til at omfavne ekspertise, integritet og socialt ansvar.

Akkreditering

University of the Commonwealth Caribbean er registreret hos og anerkendt af University Council of Jamaica (UCJ), det nationale akkrediterings- og eksterne kvalitetssikringsorgan for videregående uddannelser, som et University College. Registrering og anerkendelse betyder, at UCC er akkrediteret til at tilbyde akademiske, faglige, tekniske og professionelle programmer og til at uddele priser lige fra certifikater til kandidatniveau. Universitetet fokuserer primært på undervisning og formidling af viden, understøttet af forskning, professionel og samfundsmæssig service.

Registrering hos University Council of Jamaica taler til et strengt og kontinuerligt internt kvalitetssikringssystem og -ramme, der vil sikre vores institution, vores studerende og andre interessenter, at priser givet i UCC's navn opfylder bedste praksis internationale standarder, og at studerende har passende muligheder inden for en muliggørende miljø for at opfylde disse standarder. Institutionen vil altid være opmærksom på, at politikker, procedurer, systemer, strukturer og infrastruktur inden for UCC i tilstrækkelig grad understøtter leveringen af kurser og programmer, herunder gennem online og blandede leveringsformer.

UCC har opnået institutionel akkreditering fra UCJ.

Til gengæld er UCC den eneste institution, der er registreret og anerkendt af University of London, der er akkrediteret af Det Forenede Kongeriges kvalitetssikringsagentur, der tilbyder certifikatet for videregående uddannelse i almindelig lov, Bachelor of Laws (LLB) og Master of Laws (LLM) uddannelser i Jamaica. UCC tilbyder også flere kandidatuddannelser i partnerskab med Florida International University, som er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools (SACS) i USA samt af AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business .

University of the Commonwealth Caribbean er akkrediteret af Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC).

Universitetet har opnået Premier-status hos ASIC for sine prisværdige driftsområder. ASIC-akkreditering hjælper studerende og forældre med at træffe et mere informeret valg og vil også hjælpe en skole, college, universitet, uddannelsesudbyder eller fjernuddannelsesudbyder med at demonstrere over for det internationale studenterorgan, at de er en institution af høj kvalitet. ASIC er anerkendt af UKVI i Storbritannien, er medlem af CHEA International Quality Group (CIQG) i USA og er opført i deres International Directory, er medlem af BQF (British Quality Foundation), er tilknyttet ENQA (European Network for Kvalitetssikring) og er institutionelle medlemmer af EDEN (European Distance and E-Learning Network).

Generelt forsikrer registrering, anerkendelse og især akkreditering studerende og andre interessenter om, at universitetet repræsenterer et godt valg, og at tilmeldte studerende får professionel undervisning, en positiv læringsoplevelse og har mulighed for at optjene værdifulde kvalifikationer.

UCC er også udpeget som den eneste udbyder af Fortinet Internet Security Training inden for Jamaica.

Lokalt og internationalt medlemskab

I 1996 begyndte IMS, et datterselskab af UCC, at danne nogle unikke lokale og internationale alliancer, der blev integreret i dets succes i Jamaica. Den følgende liste beskriver alle nuværende institutioner og organer, som University of the Commonwealth Caribbean har medlemskab af.

Legeme Beskrivelse
Det amerikanske råd om uddannelse (ACE) American Council on Education (ACE) er USAs mest indflydelsesrige, respekterede og synlige videregående uddannelsesforening. ACE repræsenterer næsten 1.800 universitets- og universitetspræsidenter og ledere i beslægtede foreninger og er den eneste store videregående uddannelsesforening, der repræsenterer alle typer af USA-akkrediterede institutioner
Den Internationale Forening for Universitetspræsidenter (IAUP) Den internationale sammenslutning af universitetspræsidenter (IAUP) er en sammenslutning af universitetsledere fra videregående uddannelsesinstitutioner rundt om i verden. Medlemskab er begrænset til de personer, der tjener som præsidenter, rektorer eller rektorer ved regionalt akkrediterede gymnasier eller universiteter.
Commonwealth & OAS Consortia of Universities Organisationen af amerikanske stater er verdens ældste regionale organisation. Organisationen anvender en firetrådet tilgang til effektivt at gennemføre sine væsentlige formål baseret på dens vigtigste søjler: demokrati, menneskerettigheder, sikkerhed og udvikling.
Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTIs) Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTIs) blev grundlagt i 2012 og er et konsortium med jamaicanske over 30 private tertiære uddannelsesinstitutioner.
Association of Caribbean Tertiary Institutions (ACTI) ACTI's mission er at engagere alle interessenter i videregående uddannelse, regionalt og internationalt, til den fortsatte forbedring og udvikling af videregående uddannelse, dets tjenester og medlemsinstitutioner; og at yde teknisk support til alle regionale tertiære institutioner
Jamaicas private sektororganisation (PSOJ) PSOJ blev oprettet i 1976. Det er en national organisation af private sektorforeninger, virksomheder og enkeltpersoner, der arbejder sammen om at fremme en konkurrencedygtig og produktiv privat sektor.
Jamaica Chamber of Commerce (JCC) Afdelingens primære (mission) er at sikre det mest gunstige miljø for en effektiv og rentabel drift af virksomheder. Der lægges betydelig vægt på projekter, der vil styrke udviklingen i samfundet.
Amerikanske handelskamre på Jamaica American Chamber of Commerce of Jamaica er tilknyttet Chamber of Commerce of the United States of America (COCUSA) i Washington DC, den største fødererede forretningsorganisation i verden, med kontorer i 65 lande. AMCHAM'er arbejder tæt sammen med værtslandets regering for at lette investeringer og handel.
Quality International Study Abroad Network (QISAN) UCC er et institutionelt medlem af Quality International Study Abroad Network (QISAN). QISAN-medlemmer demonstrerer professionel og etisk praksis i rekruttering og levering af relevante kvalitetsstudier. QISAN-medlemmer skal også udvise en omsorgsfuld og støttende holdning til studerende såvel som at have en streng disciplinærret vedrørende deltagelse og studiepraksis.

Placeringer

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Spørgsmål