Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Introduktion

Universidad Del Valle De Guatemala er et af de mest prestigefyldte universiteter i Mellemamerika. Vi er i forkant med teknologi og til at fremme forskning og undervisning på højt niveau. Vi er ikke et privat universitet. 1 i Mellemamerika og Panama ifølge QS-rangordningen og det eneste universitet med institutionel akkreditering af helte i Guatemala.

I mere end 50 år har vi ledt efter og budt talentfulde mennesker, der ønsker at være forandringsagenter. Vi tilbyder en markant model med et bredt liberal fokus, forenet med specialuddannelse inden for videnskab, teknologi, innovation, iværksætteri og uddannelse. Både vores portefølje af programmer og vores forsknings- og opsøgende dagsorden imødekommer behovene i vores miljø, de nye generationer af studerende og fremmer søgen efter løsninger på udfordringerne i vores samfund.

På vores tre campusser er UVG blevet karakteriseret som en institution, der søger akademisk ekspertise med værdier og kriterier for at hjælpe alle studerende gennem økonomisk støtte og stipendier til talentfulde unge med begrænsede ressourcer.

Placeringer

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Spørgsmål