Keystone logo
University of Trento School of International Studies

University of Trento School of International Studies

University of Trento School of International Studies

Introduktion

Om vores skole

I dag, fænomenerne globalisering og integration er omsiggribende og relevant. De er ofte opfattes, på den ene side, som værende fjernt, fragmentariske og til tider truende, og på den anden, som giver mulighed for individuelle nationer eller grupper af nationer. En sådan ambivalens udgør en enorm udfordring for de herskende klasser og til nationale offentlige mening, en udfordring, der ikke kan besvares uden den form for integrerede svar og fortolkende tilgange mulige kun inden for en tværfaglig sammenhæng. The University of Trento har reageret på denne udfordring ved at fremme forskning, uddannelse og faglig uddannelse inden for internationale studier ved School of International Studies (SIS). Etableret i 2001 takket være den tæt og fortsat samarbejde mellem sine Fakulteter (nu Afdelinger), i lov, Økonomi, Sociologi og Arts & Humanities, skolen forvandlet til et center ved universitetet i 2012.

Skolen er den eneste Graduate School i Italien tilbyder avancerede kurser i International Studies for studerende, der fuldførte en tre-årig bachelor-grad. Det arrangerer en to-årig kandidatuddannelse i europæiske og Internationale Studier - Laura Magistrale i Studi Europei e Internazionali (Meis), en to-årig kandidatuddannelse i International Security Studies - Laura Magistrale i Studi sulla Sicurezza Internazionale (MISS) og en tre- år ph.d.-program i International Studies. Disse Kandidatuddannelser danner en naturlig fortsættelse af de treårige bachelor-grader, der tilbydes af skolens deltagende fakulteter / institutter inden for Internationale Studier. Som en avanceret institut for tværfaglige studier, School of International Studies er uden sidestykke i Italien, og i de få år siden sin fremkomst, er blevet en førende referencepunkt i Europa for graduate undervisning og forskning i økonomi, jura og politik. Kandidater har gået på at ledende stillinger i internationale arenaer samt akademiske karrierer med postdoc og faste stillinger i Europa og i udlandet.

Skolen er et levende fagligt miljø. Studerende, videnskabelige medarbejdere, post-doc forskere og gæsteprofessorer fra hele verden deltager i skolens undervisning og forskning. Skolen er vært for internationale konferencer om emner lige fra den globale økonomiske orden at emner med relation til EU, fra den internationale sikkerhed til internationale institutioner. Disse begivenheder supplere rigt program med gæstetalere, herunder både akademikere og professionelle udøvere, og gæsteforskere, der alle bidrager til at skabe et stimulerende intellektuelle samfund.

Departementerne universitetet i Trento er involveret i skolen er:

  • Økonomi og ledelse
  • Juridiske Fakultet
  • Kunst og humanitiesThe direktør for School of International Studies: Andrea Fracasso
  • Sociologi og Social Research

Placeringer

  • Trento

    Scuola di Studi Internazionali via Tomaso Gar, 14 I-38122 Trento, , Trento

Spørgsmål