Keystone logo
University of Trieste

University of Trieste

University of Trieste

Introduktion

75718_school1.jpg

University of Trieste blev grundlagt i 1924 og er et mellemstor universitet med en studerendes befolkning på ca. 16.000. Det tilbyder en bred vifte af uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau samt korte faglige master, avancerede kandidat- og specialiseringsprogrammer, hvoraf de fleste er inden for det medicinske område. Nogle uddannelser undervises på engelsk .

Universitetet har i øjeblikket 10 afdelinger: Økonomisk , Business, Matematisk og Statistisk Videnskab ; Ingeniør og Arkitektur ; humaniora Juridiske, sproglige, tolke- og oversættelsesstudier Matematik og geovidenskab ; Medicin, Kirurgi og Sundhedsvidenskab ; Biovidenskab ; Farmaceutiske og kemiske videnskaber ; fysik; Politiske og sociale videnskaber .

Universitetet deltager i mange forskningsprojekter på nationalt og internationalt plan. Det er også involveret i forskellige studerende og personaleudvekslingsprogrammer med universiteter i EU og samarbejder med flere universiteter fra Østeuropa og andre lande uden for EU.

75719_school.jpg

Den internationale mobilitet ved University of Trieste

Universiteter er kryds af viden.

Efter Lissabon-strategien, som understreger skabelsen af ​​et mere konkurrencedygtigt og dynamisk vidensamfund, kan universiteternes international mobilitet og internationalisering være et strategisk redskab til en social, kulturel og økonomisk udvikling i et land. De kan betragtes som en udfordring og en mulighed for de involverede højere institutioner at udvide og berige deres udvalg af de tilbudte kurser.

Internationaliseringen af ​​sit system, der siden starten har været startet University of Trieste , er helt i overensstemmelse med disse punkter og ligger også i Trieste 's strategiske position og historiske internationale kald.

University of Trieste er aktivt involveret i forskellige programmer på europæisk plan (LLP Erasmus, Leonardo da Vinci, Alpe Adria, Bovec Summer School) og inden for bredere europæiske (Tempus) og internationale rammer (ISEP Program, International Mobilitetsprogram, Marco Polo Projekt).

75720_school2.jpg

Placeringer

  • Trieste

    Piazzale Europa, 1, 34127, Trieste

Spørgsmål