Keystone logo
University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Introduktion

Innovativt, tværfagligt, internationalt: Disse tre ord opsummerer, hvad der gør universitetet i Tübingen specielt. Fremragende forskning og undervisning er Tübingen svar på fremtidens udfordringer i en globaliseret verden. Vi opretholder udvekslinger med partnere over hele kloden - både ved højere læreanstalter og forskningsinstitutioner, der ikke er universiteter. Netværk og samarbejde på tværs af fakultets- og faggrænser er søjlerne i vores succesrige strategi. Dette afspejles i vores gode position på internationale placeringer. Derudover er vi et af de elleve tyske universiteter, der adskiller sig med titlen "fremragende".

Lange traditioner

Universitetet i Tübingen, med mere end 500 års historie, er en af ​​Tysklands ældste. Mange store intellektuelle har studeret og arbejdet i Tübingen - herunder Kepler, Hegel, Hölderlin og Schelling. Genius loci - stedets ånd - er nu stærkere end nogensinde.

Værdier og visioner

Tübingen er blandt verdens førende universiteter og støtter udtrykkeligt fælles europæiske værdier. Disse inkluderer forskningsfrihed og akademisk frihed, ytringsfrihed, ligestilling af alle mennesker og respekt for menneskelig værdighed uanset en persons oprindelse, religion, sociale status, køn eller seksuelle orientering. Universitetet i Tübingen støtter aktivt positive udviklinger i samfundet og fredelig sameksistens, bæredygtig udvikling og beskyttelse af miljøet.

Vi betragter mangfoldigheden af ​​vores elever og medarbejdere som en stor styrke. Det er vores vigtigste opgave at støtte dem i deres søgen efter viden og uddannelse. En vigtig faktor i et universitets succes er motivationen for sine medarbejdere. Med det for øje gør Universitetet alt for at sætte sine studerende og medarbejdere i stand til at forene familiens krav med deres studier og arbejdsliv.

Placeringer

 • Tübingen

  Geissweg 5, 72076, Tübingen

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål