Keystone logo
University of Turin

University of Turin

University of Turin

Introduktion

ANVENDELSE hos UniTo for år 2020-2021 på href = "https://apply.unito.it

Klik her for information om ansøgningsprocedure og tidsfrister.

-------------------------------------------------- ------

University of Turin er et af de ældste og prestigefyldte italienske universiteter .

Hosting omkring 70.000 studerende , 4.000 akademiske, administrative og tekniske medarbejdere , 1800 postgraduate og postdoktorale studerende og med 120 bygninger i forskellige områder i Torino og nøglepladser i Piemonte , kan University of Turin betragtes som "city-within- a-city, "fremme kultur og producere forskning, innovation, uddannelse og beskæftigelse.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpg

University of Turin er i dag et af de største italienske universiteter, åbent for international forskning og uddannelse. Det udfører videnskabelig forskning og organiserer kurser i alle discipliner undtagen ingeniørarbejde og arkitektur. Det er en integreret del af samfundet, der handler for at genoplive by- og forstæder, fremme kulturel interaktion, social integration og udvikling, tilskynde til dialog og indsigt i nuværende realiteter.

Stipendier til rådighed for internationale studerende

Information: en.unito.it/international- stipendier

Kurser

University of Turin dækker næsten alle vidensfelt; dets medicinske diagnostiske, biosensoristiske og nanoteknologiske forskningscentre er blandt de bedste i Italien.

Nogle af de kurser, der tilbydes, er unikke i Italien, såsom Militær Strategi, Bioteknologi, Sportsvidenskab, Restaurering og Bevarelse (i Venaria).

University of Turin har en bemærkelsesværdig forskningstradition i traditionelle emner som historie, filosofi, lov, økonomi og medicin, men for tiden forgrener man sig til vigtige moderne sektorer som fødevarevidenskab, socialpolitik, it, scenekunst og kommunikationsvidenskab .

132081_019_graf_library.jpg

Foundation program

(Bachelorstuderende)

Adgang til italiensk første fase grad er normalt underlagt mindst 12 års gymnasial deltagelse.

Undergraduate studerende, der opnåede deres gymnasialt eksamensbevis efter en periode, der er kortere end 12 år, kan deltage i Foundation-programmet: et etårigt onlinekursus, der giver 60 point bestående hovedsageligt i italiensk sprog og kultur og andre emner af interesse. Internationale studerende har lov til at deltage i hele programmet online i deres egne lande, bortset fra den afsluttende test, der finder sted på University of Turin .

Grundprogrammet er også åbent for et maksimum på 30 point i italiensk sprog og kultur til studerende hvis skoleår slutter seks måneder før det italienske skoleår og er ikke påkrævet for at opnå yderligere universitetsbevillinger.

Oplysninger på https://foundationprogramme.unito.it/

Biblioteker og museer

Der er mere end 70 universitetsbiblioteker bestående af omkring to millioner bøger: 100.000 er antikke mængder. Botaniske Have og flere universitetsmuseer som "Cesare Lombroso" - Kriminalantropologi Museum og "Luigi Rolando" - Human Anatomy Museum er velkendte.

Universitetet har en nær interesse i netværket af lokale museer, om emner lige fra Egypten til Samtidskunst, og den driver egne medier, radio, tv og filmproduktionsenheder.

Et stærkt engagement

Universitetet gør en aktiv stilling til en række sociale spørgsmål som miljø, narkotika, lige muligheder og rettigheder for personer med særlige behov. Det fungerer også som et internationalt plan gennem partnerskabsarrangementer med Indien, Kina, udviklingslande i Asien, Latinamerika, Østeuropa, Middelhavsområdet og med en række internationale organisationer, der opererer i regionen.

Regionalt kontor i Piemonte for retten til universitetsundervisning (EDISU) - en regional institution, der yder assistance til studerende - tildeler stipendier til universitetsstuderende på grundlag af forudsætninger for fortjeneste og behov: stipendiernes størrelse afhænger af elevens økonomiske situation.

University of Turin","author_url":"","source":""}" alt="132082_020_palazzo_rettorato.jpg" />

132082_020_palazzo_rettorato.jpg

Placeringer

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi 8, 10124, Turin

    Spørgsmål