Keystone logo
© Roman Vukolov
University of Turku

University of Turku

University of Turku

Introduktion

Tværfaglig. International. Forskningsuniversitet.

University of Turku er et aktivt akademisk samfund med 25.000 studerende og ansatte, der udfører banebrydende og tværfaglig forskning. Vi deltager i udviklingen af finsk og international uddannelse og innovationer, der baner vejen for en lysere fremtid.

Foruden Turku har vi campusser i byerne Rauma og Pori og operationer overalt i Finland - helt fra Lapland til øhavet.

Effektiv forskning

Vi udfører forskning og arbejder hen imod en bedre fremtid og trivsel.

Vi fremmer fri, effektiv og åben videnskab. Vores forskning er tværfaglig og international og sigter mod nye tværfaglige initiativer.

Vores forskning er profileret gennem seks tematiske områder:

 • Biodiversitet og bæredygtighed
 • Fremtidige teknologier og det digitale samfund
 • Kulturel hukommelse og social forandring
 • Børn, unge og læring
 • Sundhed, diagnostik og lægemiddeludvikling
 • Hav- og søfartsundersøgelser

10 Bedste grunde til at vælge UTU

 • UTU er et af de mest internationale universiteter i Finland.
 • Programmer baseret på vores styrker inden for forskning.
 • Fremragende karrieremuligheder for kandidater.
 • Generøse stipendier er tilgængelige for talentfulde studerende.
 • Professorer og undervisere, der udfordrer dig til at lære.
 • Personlig support og tjenester gennem dine studier.
 • Moderne faciliteter og læringsmiljøer.
 • Et bredt udvalg af valgfri og mindre studier.
 • Aktivt studentliv og alsidige aktiviteter.
 • Kompakt campus, hvor alt er tæt på.

Læs mere: utu.fi/degrees

Mission statement

University of Turku er et internationalt aktivt og attraktivt forskningsuniversitet, hvis styrke ligger i tværfaglig forskning af høj kvalitet.

Vi fremmer uddannelse og gratis videnskab og tilbyder videregående uddannelse baseret på forskning. Vi samarbejder tæt med det finske samfund og deltager aktivt i udviklingen af regionen.

Strategiske mål

Vi inspirerer unikke læringsoplevelser og fremragende læringsresultater

Vi uddanner fremtidige eksperter, der løser komplekse videnskabelige spørgsmål og sociale spørgsmål og bygger en bæredygtig verden. Den uddannelse, vi tilbyder, tilskynder studerende til uafhængig kritisk tænkning og opnå omfattende læringsmål. Vores kandidater har fremragende samarbejdsevner, evnen til at skabe arbejde for sig selv og andre og ekspertise, der kan anvendes i forskellige samfundssektorer.

Vi dyrker et engagerende og usædvanligt forskningsmiljø

Forskningen udført ved University of Turku er etisk og videnskabeligt fremragende. Vores forskning har en betydelig indvirkning og imødekommer fremtidige globale udfordringer. Et tæt nationalt og internationalt forskningssamarbejde styrker universitetets position blandt de førende forskningsuniversiteter i verden.

Vi er en proaktiv og dynamisk partner

University of Turku bærer globalt ansvar og er en proaktiv partner i udvikling. Fremragende forskning og uddannelse skaber grundlaget for vores stigende effekt. Vi uddanner eksperter med kapacitet til forandring, der bygger en bæredygtig fremtid i forskellige samfundssektorer.

Vi er et aktivt ekspertfællesskab

Vi er et lige og forskelligt universitetssamfund med et stærkt sæt værdier. Vi følger principperne for bæredygtig udvikling. Vores universitetssamfunds trivsel er grundlaget for vores succes. Trivsel afspejles i motivation, problemfrit samarbejde og gode resultater.

Takket være vores fremragende tjenester, kompakte campus og aktive studieliv føler internationale studerende sig hjemme og trygge lige fra starten af deres ophold.

Inspirerende forskningskarrierer

Hele universitetssamfundets trivsel er vigtig for os. Vi vil støtte unge forskere i deres karriere og tilbyde et forskningsmiljø og samfund, der inspirerer dem til unikke præstationer og resultater.

Den forebyggende virkning af xylitol på tændernes forfald blev først opdaget på Institut for Tandpleje ved University of Turku . Hvert år stammer over hundrede forskellige innovationer og snesevis af opfindelsesoplysninger fra forskningen på universitetet. Innovationer fra forskning

Kreativ, smidig og innovativ

Vi udvikler iværksætterånd og aktiviteter på hele universitetet. Vi tilbyder en vækstplatform for startups og spinoffs, der stammer fra topforskning.

Byg din fremtidige karriere hos os

University of Turku er en populær destination for udveksling, kandidatgrad og doktorgrad. Vi samarbejder med over 400 universiteter verden over og tilbyder vores studerende et bredt udvalg af kurser og programmer undervist på engelsk.

Velkommen til Åbo Studentby

Turku Campus ved University of Turku ligger tæt på byens centrum og Aura-floden nær de andre videregående uddannelsesinstitutioner, Turku Science Park-virksomheder og Turku University Hospital. Campusområdet strækker sig fra Turku Katedral hele vejen til Kupittaa banegård.

Alle de vigtige tjenester for studerende, personale og besøgende findes tæt på campus. At komme rundt overalt er praktisk enten ved at gå, cykle eller med Föli bybusser.

Det fælles mål for de videregående uddannelsesinstitutioner i Turku og byen Turku er at være Finlands bedste studenterby! Aktivt studieliv, let og velfungerende offentlig transport og overkommelige boliger er Turkus store aktiver. Så mange som 99% af byens studerende på videregående uddannelsesinstitutioner anbefaler Turku som studenterby til deres venner.

Lær mere om studenterbyen Turku på Study in Turku Youtube channel !

Rimelige leveomkostninger med mange boliger, offentlige og private tjenester i fuld skala, livligt kulturliv og en række udendørs fritidsmuligheder ved det omkringliggende øhav garanterer, at Turku tilbyder den bedste livskvalitet og også er en lukrativ placering for studerende som for dygtige fagfolk.

I henhold til det strategiske mål, som byen har opstillet, vil Turku i 2029 være den nordlige Østersø's mest interessante by med et stærkt fundament inden for både kunst og videnskab. Turku bygger op unikke aktiver - kreativ fremstillingsindustri, bioteknologi, logistikekspertise - gennem klynghensyn og synergier.

Velkommen til Turku, Finland!

Vil du modtage deadline-påmindelser, begivenhedsinvitationer og tips en gang om måneden til din e-mail?

Abonner på fremtiden med UTU-nyhedsbrev sendt af Admission Services ved University of Turku .

Placeringer

 • Turku

  Student and Admissions Services University of Turku 20014 Turun yliopisto, , Turku

 • Rauma

  Department of Teacher Education Seminaarinkatu 1, 26100, Rauma

  Programmer

  Spørgsmål