Keystone logo
University of Verona

University of Verona

University of Verona

Introduktion

University of Verona stræber efter ekspertise inden for undervisning, forskning og innovation. Det har 22.000 studerende og 1.500 ansatte, herunder undervisere, forskere, teknisk og administrativt personale, som arbejder på løbende at forbedre og vækste universitetet.

En fremsynet institution, der løbende søger at styrke forbindelsen mellem sine uddannelser og den virkelige arbejdsverden, er universitetets hovedmål for den nærmeste fremtid at blive gradvist mere imødekommende og tilpasset de studerendes behov.

Statistik

Studerende - akademisk år 2021/2022

Bacheloruddannelser 16.117
Kombinerede bachelor+master/single cycle grader 3.085
Kandidatuddannelser 5.350
Ph.D. grader 435
Medicinske og juridiske postgraduate specialiseringsprogrammer 1.942
Professionelle masteruddannelser 669
Total 27.598

Personale - år 2021

Akademisk personale ingen. kvinde % gennemsnitsalder
Band I: Full Professors 175 25,14 % 58,39
Band II: Lektorer 365 40,82 % 51,10
Forskere 252 53,57 % 44,94
Total 792 41,41 % 50,75
Teknisk og administrativt personale ingen. kvinde % gennemsnitsalder
Personale 729 66,53 % 49,10
heraf nr. er laboratoriepersonale 113 60,18 % 48,09

Undervisnings- og forskningsrum

ingen. steder
Klasseværelser 146 10.805
Laboratorier 22 467
Studieværelser 21 1.038

  Alumni Statistik

  Ranglister

  Universiteterne har i nogle år efterhånden været udsat for forskellige rangeringsøvelser både nationalt og internationalt. Disse placeringer er baseret på forskellige beregningsmetoder og kan derfor give resultater, der nogle gange er meget forskellige fra hinanden. I de internationale ranglister er italienske universiteter uvægerligt langt fra topplaceringerne, da de bureauer, der producerer ranglisten, vedtager kriterier, der hovedsageligt refererer til den angelsaksiske virkelighed, men situationen virker ikke statisk, og de politikker, som universiteterne implementerer for at forbedre deres ry synes at bære frugt. Det er derfor interessant at undersøge placeringen af University of Verona , som er til stede i de vigtigste nationale og internationale ranglister.

  QS - Quacquarelli Symonds World University Rankings

  Resultater af 2022-udgaven

  I QS World University Ranking 2022, udgivet i London af QS, er Verona til stede på ranglisten sammen med 36 andre italienske universiteter, der placerer sig i verdensrangen i "801-1000"-gruppen.

  Metode

  Denne ranking definerer de bedste 500 universiteter i verden ved at tildele dem individuelle positioner; de resterende universiteter er placeret inden for scorebånd fra position 501 op til 1000.

  Denne positionering er resultatet fra undersøgelsen af hver institutions data vedrørende fire hovedområder: Forskning, didaktik, jobmuligheder, international profil.

  Kvaliteten af disse nøgleområder vurderes ved hjælp af to globale undersøgelser, en rettet mod akademikere (vægt 40%) og en anden til arbejdsgivere (vægt 10%), men der anvendes også objektive indikatorer, såsom forholdet mellem antallet af lærere og antal studerende (vægt 20%); citater efter fakultet (vægt 20 %), andelen af udenlandske studerende (vægt 5 %), andelen af udenlandske lærere (vægt 5 %).

  QS-fagplaceringer

  University of Verona er også til stede i QS Subject Rankings 2020. Universitetet skiller sig især ud for sine resultater inden for emnet Life Sciences and Medicine og især i Individual Subject Medicine.

  Metode

  Ved siden af verdensranglisten udgiver QS QS World University Rankings by Subject, som vurderer 48 forskellige fagområder.

  Disse rangordninger efter emne er udarbejdet ved brug af to globale undersøgelser, der administreres af QS selv og retter sig mod akademikere og arbejdsgivere, som vurderer institutionernes internationale omdømme inden for hvert emne, men to objektive indikatorer bruges også til at måle forskningens effekt på grundlag af citater på papir og h-indeks i det pågældende emne. Disse seneste data kommer fra Elseviers Scopus-database, verdens mest omfattende forskningscitationsdatabase. Alle disse fire komponenter kombineres derefter med vægtninger tilpasset hver disciplin og producerer de endelige resultater for hver af fagplaceringerne.

  THE - Times Higher Education World University Ranking

  På verdensranglisten THE - Times Higher Education World University Rankings 2022, der består af mere end 1.600 institutioner, rangerer Verona i intervallet mellem 401. og 500. pladsen, med de bedste resultater i indikatorerne vedrørende antallet af citater, det internationale perspektiv, og indtægter fra industrisektoren.

  Metode

  Rangeringen tager kun hensyn til de bedste 1.000 stillinger bestemt på basis af 13 præstationsindikatorer grupperet i 5 tematiske områder: Undervisning (vægt 30%); Forskning (vægt 30%); Citater (vægt 30%); Indkomst fra industrisektoren (vægt 2,5%); Internationalt perspektiv (vægt 7,5%).

  De indikatorer, der anvendes af THE, er hovedsageligt relative værdier, der er parametreret på basis af størrelsen af ​​hver evalueret institution: på denne måde favoriseres store universiteter med kvantitativt mere konsistente absolutte tal.

  THE - Bedste universiteter i Europa

  I THE - Best Universities in Europe 2022-ranglisten er Verona blandt de 51 italienske universiteter klassificeret og netop på en 6. plads blandt italienske universiteter og en 190. plads i Europa. Denne rangordning er baseret på data og metodologi, der allerede er brugt af THE - World University Rankings, men fokuserer på de bedste europæiske institutioner.

  Metode

  Det er det samme som World University Rankings, der repræsenterer de specifikke europæiske universiteter. Times Higher Education World University Rankings 2021 rangerer globalt mere end 1.600 universiteter verden over; af disse er godt 550 europæiske universiteter.

  THE - Young University Rankings

  THE - Young University Rankings 2021 tager højde for universiteter under 50 år, og 2021-udgaven omfatter 475 institutioner. University of Verona rangerer 93. overordnet på verdensplan og 5. blandt italienske universiteter.

  Metode

  Denne rangliste viser de bedste universiteter i verden, der er mindre end 50 år gamle. Den anvendte metode tager højde for de samme 13 præstationsindikatorer fra THE World University Rankings, men metoden er rekalibreret for at give mindre vægt til omdømme og reservere mere til undervisning, forskning, internationale perspektiver og videnoverførsel.

  Placeringer

  • Verona

   Via dell'Artigliere, 8, 37129, Verona

   Spørgsmål