Keystone logo
University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

Introduktion

Om McIntire

McIntire School of Commerce betragtes som en af landets fineste business schools, der tilbyder verdensklasse programmer på bachelor, kandidat og certifikat niveauer. McIntire's bachelorprogram tilbyder studerende en Bachelor of Science i handel grad; studerende kan vælge at koncentrere sig i økonomi, regnskab, markedsføring, ledelse eller informationsteknologi.

Ud over sit bachelorprogram tilbyder McIntire fem kandidatniveau-programmer. MS in Commerce Programmet, en master i ledelse, er designet til at forberede nyere liberale kunst, videnskab og ingeniørstuderende til karriere i erhvervslivet; MS i Global Commerce, der tilbydes i partnerskab med to berømte business schools-ESADE Business School i Barcelona, Spanien og Lignan College på Sun Yat-sen University i Guangzhou, Kina-giver nyuddannede kandidater med bachelor-business grader mulighed for at udvikle global business færdigheder, der kan udbetale udbytte i hele deres karriere. MS i regnskabsprogram hjælper nyligt graduerede regnskabsstuderende skærper de analytiske og tekniske færdigheder, de har brug for til at udmærke sig inden for regnskab.

Den MS i Management of Information Technology (MS i MIT) Programmet er for tidlig-til midten karriere fagfolk søger at fremme deres karrierer ved at bedre deres forståelse af business-IT-nexus; MSBA i Business Analytics (MSBA), leveret i partnerskab med UVAs Darden School of Business, giver ekspertbehandling i de analytiske, tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at omdanne datasæt til strategiske beslutninger.

I 2019 fik MS i Commerce en # 1 placering for "Best Master's in Management" -programmet i USA af The Economist. I 2018, McIntire tjente nummer 2 rangering blandt bachelor business programmer i USA af Business Education Website Poets

I 2019, Poets

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Mission statement

På McIntire er vores tradition innovation. Skolens missionerklæring, der blev vedtaget i 2013, fanger denne McIntire mantra:

McIntire School of Commerce er en professionel skole, der beskæftiger sig med skabelse og formidling af viden, der har stor indflydelse på de ideer og handlinger, som studerende, lærde og virksomhedsledere over hele verden har. McIntire School tilstræber at være det bedste, mest innovative, globalt fokuserede bachelor-forretningsprogram i verden og at tilbyde højkvalitets, innovative, specialiserede kandidatuddannelser, også med en global orientering. To vigtige elementer i at opnå programkvalitet og innovation er integreret og aktionsorienteret læring og kapitalisering af dets fakultets, medarbejders, studerendes og alumnas styrker gennem stærk kultur og samfund.

De fem grundlæggende principper i denne mission er kvalitet, innovation, integration, global orientering og fællesskab. Disse principper styrkes konsekvent til fakultet, personale, studerende, alumner og virksomhedspartnere gennem McIntire fakultet- og personalemøder, halvårlige møder med McIntires styrelser bestående af alumner og virksomhedspartnere og McIntires forskellige kommunikationskøretøjer, der omfatter årlige McIntire-blade. rapporter og forskellige former for elektroniske medier. Disse principper driver strategiske beslutninger vedrørende programmer, læseplaner, fakultet, personale og studentudvikling. Med en forpligtelse til excellence, en innovativ ånd, et integreret perspektiv, en forståelse af globaliseringen af erhvervsliv og en stærk følelse af samfund, er skolens vision at udvikle studerende til ledere, der med succes lever, arbejder, konkurrerer og bidrager i den nye global virkelighed.

Historie

University of Virginia blev grundlagt i 1819 af Thomas Jefferson. Hans vision om en "akademisk landsby", hvor lærde og studerende arbejder tæt sammen, forbliver afgørende.

McIntire School, der blev grundlagt i 1921 med en bevilling fra Paul Goodloe McIntire, støtter stærkt Jefferson's koncept for en akademisk landsby. Dens bachelor business program har opnået et stærkt nationalt ry, og dets kandidatuddannelser programmer inden for regnskab, handel, global handel og forvaltning af informationsteknologi er højt rangeret af arbejdsgivere. På samme måde tilbyder McIntire Business Institute karrierestyrkende certifikatprogrammer for undergraduate, graduates og fagfolk.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Charlottesville

    125 Ruppel Drive, 22903, Charlottesville

    Spørgsmål