Keystone logo
University Of Washington - Rome Center

University Of Washington - Rome Center

University Of Washington - Rome Center

Introduktion

Vi er yderst heldige at være anbragt i det historiske Palazzo Pio fra det 15. århundrede, i hjertet af Roms Centro Storico. Palazzo Pio blev bygget bogstaveligt oven på det gamle teaterkompleks, hvor Julius Caesar blev myrdet i 44 f.Kr. Placeringen og den historiske kontekst er helt unik.

Hvad der begyndte i 1970 som et lille arkitekturstudium i udlandet af professor Emerita Astra Zarina voksede til UW's officielle sæde i Rom i 1985. I 2018 vil vi være vært for næsten 400 UW-studerende fra en række discipliner, herunder naturligvis arkitektur og klassikere, men også teknik, matematik, filmstudier, kunsthistorie, antropologi, litteratur og mere.

Og vi ønsker, at tallet skal være højere. Vi arbejder aktivt på at udvide mulighederne for flere UW-studerende til at opleve deres egne transformationer i udlandet, udvikle global bevidsthed, påskønnelse af andre kulturer, selvtillid og uafhængighed. Forskning fortæller os, at universitetsstuderende, der studerer i udlandet, er mere tilbøjelige til at opgradere og være mere engagerede i hele deres uddannelsesmæssige erfaring. UW Rom Center er den ideelle ramme for nedsænkning og transformation i en by med mere end 2000 års historie.

For bedre at kunne betjene et større antal studerende og programmer påbegynder UW Rome Center en større renovering af vores plads i Palazzo Pio. Vi sigter mod at sikre en langsigtet fortsættelse af den transformative oplevelse af studier i udlandet, forskning og internationalt samarbejde. Vi forestiller os også at åbne vores døre mere for samfundet og opfordre dem til at lære os af vores ekspertfakultet og gæsteforelæsere, der besøger UW Rome Center i vores store konferencelokale og nye udstillingsrum. Dette vil være et sted, hvor UW-programmer og det bredere samfund vil komme til at dele i skabelsen og leveringen af viden og udvide alle vores kulturelle grænser.

Placeringer

  • Rome

    Piazza del Biscione,95, 00186, Rome

    Spørgsmål