Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Introduktion

Om os

Målet med Handelshøjskolen ved UW Tacoma er at tilbyde en relevant, relevant og rettidig uddannelse, der øjeblikkeligt vil oversætte til arbejdsstyrken i denne region og videre. Vi er stolte af at arbejde og lære her og inviterer dig til at være med. Oplev forskellen, som en UW Tacoma Business-grad kan gøre i din fremtid.

Studieplanen fokuserer på læringsresultaterne ved kommunikation, kvantitativ analyse, økonomiske færdigheder, strategisk tænkning, etik og forretning i samfundet, global opmærksomhed, teamwork, teknologi og professionalisme; kompetencer, der er identificeret af South Sound erhvervsledere som væsentlige for en succesrig karriere inden for erhvervslivet. BABA tilbyder koncentrerede studier inden for regnskab, økonomi, management, marketing og generel virksomhed. Praktikmuligheder giver studerende mulighed for at anvende de færdigheder, der læres i klassen, til virkelige arbejdssituationer, samtidig med at de får værdifuld erfaring.

MBA-læseplanen giver nuværende og fremtidige ledere den viden, der er nødvendig for at lykkes i et stadig mere dynamisk og komplekst forretningsmiljø fra det 21. århundrede. Programmet integrerer ledelsesmæssige, teknologiske, analytiske, interpersonelle og kommunikationsevner. Eleverne lærer at vurdere tendenser i dag ' s tempofyldt erhvervsklima og til at udvikle og gennemføre forandringer effektivt. Deltidsprogrammet er designet til at arbejde voksne med travle liv og behovet for at skabe balance mellem skole, arbejde og personlige liv.

Milgard master of accounting (MAcc) -programmet er designet til at styrke regnskabskarrierer med et praktisk og forskningsbaseret pensum i offentlig, virksomheds-, regerings- og ikke-for-profit sektorregnskab. Vores program opfylder kravet til det akademiske år for at deltage i CPA-eksamen - det gør mange af vores MAcc-studerende! Vores kurser er bekvemt tilbudt hverdagsaftener, så de studerende kan få deres MAcc-grad på ni måneder.

Vores mission

Milgard School of Business dyrker virksomhedsledere gennem banebrydende og personlig tilgængelig uddannelse, forskellig efterforskning og innovativt samfundsengagement, samtidig med at det fremmer socialt ansvar. Vi inspirerer studerende til at blive livslange studerende.

Vores vision

Milgard School of Business forvandler vores samfund gennem innovativ tænkning, medfølende ledelse og eksemplarisk engagement i interessenter.

Strategiske mål

  • Brug praksis med stor effekt (https://www.aacu.org/leap/hips) for at levere løftet om en transformerende læringsoplevelse for studerende

  • Oprette og formidle viden gennem forskellige intellektuelle bidrag

  • Tilbyde særprægede programmer og centre, der imødekommer samfundets behov og markedskrav

  • Udstyr studerende til meningsfulde og succesrige karrierer

  • Dyrk alumnier til at tjene som ambassadører, der støtter erhvervslivet, hinanden og skolen

  • Invester i fakultet og personale for at optimere potentialet i deres karriere og bidrag til skolen

  • Styrk en inkluderende kultur bygget på tillid, respekt, samarbejde og konstruktiv dialog

Placeringer

  • Tacoma

    university of tacoma, , Tacoma

Spørgsmål