Keystone logo
University of Washington MS i atmosfæriske videnskaber
University of Washington

MS i atmosfæriske videnskaber

Seattle, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den hurtige vækst i forskning inden for atmosfærisk videnskab begyndte i slutningen af 1940'erne som svar på vejrudsigtsbehov og muligheder. Mens grundlæggende forskning for at fremme vejrudsigtsevner fortsætter som et kerneelement, adresserer atmosfæriske videnskaber nu en bred vifte af grundlæggende problemer med interesse og betydning. Eksempler inkluderer klimaforandringer, der kan skyldes stigninger i atmosfærisk CO2 og andre drivhusgasser, årsager og virkninger af luftforurening, interaktioner mellem atmosfæren og økosystemer og anvendelse af telemålingsteknikker til overvågning og forståelse af vejr, klima og atmosfærisk sammensætning.

Kandidatstuderende i atmosfæriske videnskaber kommer fra forskellige discipliner: fysik, kemi, teknik, atmosfæriske eller geofysiske videnskaber og anvendt matematik. Mulighederne er brede nok til, at hver af disse baggrunde er værdifulde for specifikke underfelter inden for atmosfærisk videnskab. Studerende i atmosfæriske videnskaber skal dog have en sund baggrund i fysikken og anvendt matematik og en interesse i komplekse naturfænomener. Forskningsprojekter og kandidatkurser i Institut for Atmosfæriske Videnskaber er tæt forbundne, og den velforberedte kandidatstuderende kan forvente at begynde forskningsarbejde ret hurtigt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc Advanced Meteorology for Professionals
    • Greenford, Det Forenede Kongerige
  • MSc i meteorologi
    • Budapest, Ungarn
  • Kandidatgrad i hav- og atmosfærisk videnskab (GRE frafaldet)
    • Miami, USA