Keystone logo
University of Winchester Kandidatgrad i anvendt kriminologi
University of Winchester

Kandidatgrad i anvendt kriminologi

Winchester, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.350 / per year *

På campus

* internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

 • Forskning i banebrydende metoder og teknikker
 • Mulighed for at få erfaring i et praktikophold
 • Forbered dig på en karriere inden for politi, sikkerhed eller forskning

Kan du fjerne det umulige for at finde sandheden, uanset hvor usandsynligt det er? Uanset om du ønsker en karriere som rådgivende kriminalassistent eller en mere konventionel vej ind i kriminologiens verden, giver Applied Criminology på Winchester dig de færdigheder og den viden, der skal til for at komme ind i dit valgte erhverv.

Udforsk den fascinerende og komplekse verden af kriminalitet, afvigelse, sikkerhed og usikkerhed i forbindelse med karrierer inden for kriminalitetsforebyggelse, -opsporing og -sikkerhed samt forskning. Udvikle din forståelse af kriminologiske begreber og metoder, og hvordan de bruges i professionelle sammenhænge, med mulighed for at få direkte erfaring gennem et praktikophold eller en praktikplads. Fuldføre avanceret uddannelse i kriminologiske forskningsmetoder, der er relevante for anvendte miljøer, i overensstemmelse med vores etik af aktiv og engageret læring.

I kernemoduler, herunder anvendt kriminologi og anvendt kriminologisk forskning, overvejer og diskuterer du kriminologiens indvirkning på en række erhverv - som kan være så omfattende som terrorbekæmpelse, kriminelle og sociale retfærdighedsspørgsmål og global sikkerhed. Valgfrie moduler som f.eks. cyberkriminalitet og cybersikkerhed, efterforskningsledelse og -styring i politiet eller organiseret kriminalitet, sikkerhed og menneskerettigheder i en global verden giver dig mulighed for at udvikle dine særlige specialinteresser. Du gennemfører et professionelt fokuseret udvidet forskningsprojekt om et relevant emne, som kan være baseret på din praktikplads. Deltidsstuderende, der er ansat i et relevant erhverv, kan gennemføre et arbejdsbaseret læringsmodul.

Den anvendte kandidatgrad i kriminologi giver dig mulighed for at gøre karriere inden for kriminologirelaterede erhverv, prøveløsladelse, politiarbejde, sikkerhed, forskning og akademiske kredse.

Politibetjente og pensionerede politibetjente og -personale i tjeneste og på pension

Du kan muligvis få akademisk merit for dette kursus på baggrund af din tidligere erfaring og læring i politiet. University of Winchester anbefaler, at du bruger College of Policing's Credit Estimator til at se, hvilke meritter du allerede kan have opnået.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Arts i kriminologi og strafferetspleje
  • Arlington, USA
 • MSc Criminological Research
  • Stirling, Det Forenede Kongerige
 • MA i kriminologi og strafferet
  • Brighton, Det Forenede Kongerige