Keystone logo
The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

The University of Wollongong in Dubai

Introduktion

University of Wollongong i Dubai (UOWD) er en af regionens ældste, mest prestigefyldte og fremadstormende tertiære institutioner. Vores pensum og undervisningspraksis afspejler de i UOW Australien, der konstant rangerer blandt de 2% af universiteter verden over og er nationalt og internationalt anerkendt.

Vores kontinuerlige bestræbelser på at tilbyde en uddannelse i verdensklasse standarder, fremgår tydeligt af vores mangeårige placering inden for kandidatansættelighed og også grunden til, at vores kandidater er meget eftertragtede af arbejdsgivere.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD er virkelig en dynamisk og mangfoldig institution, der tilbyder et bredt spektrum af programmer inden for erhverv, ingeniørvidenskab, informationsvidenskab samt kunst og humaniora med det formål at udvikle kandidater, der er etiske, mobile, teknologisk læsbare og klar til multikulturelle arbejdspladser. Vores programmer er relevante og brancherelaterede med et stærkt fokus på at opmuntre til kreativ og kritisk tænkning, problemløsning og udvikling af unikke lederegenskaber.

120789_156UOWD.jpg

Alle vores programmer er tilpasset nationale prioriteter, men alligevel skræddersyet til at imødekomme kravene og behovene på det globale arbejdsmarked. Med støtte fra branchens eksperter integrerer den virkelige praksis med teori, der sikrer, at vores studerende er rustet til at løse komplekse forretningsproblemer.

Vores fakultet består af højt respekterede akademikere fra hele verden, der bringer omfattende undervisning, forskning og industriel erfaring med sig. UOWD's fakultet er aktive forskere og fokuseret på at producere fremragende forskning med resultater, der vil gavne samfundet på regionalt og internationalt plan.

Succesen for vores alumner er et bevis på kvaliteten af en UOWD -uddannelse - mere end 9.500 alumner sætter deres præg på verden, og vi bliver respekteret ekstremt højt af erhvervslivet, regeringen og samfundssektoren både i UAE og internationalt.

UOWD ligger i hjertet af Dubai, UAEs største og hurtigst voksende forretningskapital og studier på vores universitet vil give dig muligheder for at udvide dit internationale perspektiv og udstyre dig med færdighederne til at blive globale forandringsskabere.

Anerkendelse

Alle vores programmer er akkrediteret af UAE Ministry of Education - Higher Education Affairs, gennem Commission of Academic Accreditation og også kvalitetssikret af UOW Australia, som er registreret hos Australian Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), den nationale regulator for videregående uddannelse i Australien. Efter eksamen kan eleverne vælge enten et eksamensbevis fra UOWD eller et eksamensbevis fra University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg
120793_183UOWD.jpg
120797_365UOWD.jpg
120799_388UOWD.jpg

Placeringer

  • Dubai

    University of Wollongong in Dubai Blocks 5, 14 & 15, Dubai Knowledge Village P.O. Box 20183

    Spørgsmål