Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

University of Wollongong Faculty of Business

Introduktion

Vores formål

University of Wollongong er et forskningsintensivt universitet med et fremragende ry for sine læringsmiljøer på tværs af en bred vifte af discipliner.

Vores engagement i vores studerende er tydeligt i vores kandidater, som er anerkendt for deres evne, kvalitet og succes på den globale arbejdsplads.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW er et internationalt netværk af campuser og regionale læringscentre. Sammen med vores partnere skaber vi en stærk og tilsluttet tilstedeværelse i vores samfund.

Vi er et ungt og levende universitet med uoprettede ambitioner. Vi værdsætter vores forskningskapacitet til at arbejde på komplekse tværfaglige problemer. Vores undersøgelsesundersøgelse driver vores forsknings- og læringsmiljøer og vores mål om at tjene et sted i de øverste 1% af verdens universiteter.

UOW historie

I efterkrigstiden for udvikling og innovation etablerede det daværende New South Wales University of Technology en afdeling i Wollongong for at uddanne ingeniører og metallurger fra den lokale stålindustri. Denne institution voksede og udviklede sig, og i 1975 blev lovgivningen vedtaget i parlamentet New South Wales, der oprettede Wollongong University som en selvstændig institution.

UOW er stolt af den rige historie, der har udviklet sig siden de første klasser blev afholdt i 1951. Universitetet er helt sikkert kommet langt: Vi træner stadig ingeniører og metallurger, men vi træner nu også kunstnere, iværksættere, lærere og innovatører.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Forskning

Ved UOW er vi dedikeret til forskning, der gør en forskel. Vi lægger vægt på partnerskaber og samarbejde til at levere virkninger i virkeligheden. Vi viser vores engagement i innovation ved at give gode ideer en ægte virksomhedskuvøse Pathway . Vi byder velkommen muligheder for at dele vores forskning og partner med vores samfund. Vi støtter hinanden for at styrke UOWs omdømme for forskningspraksis og innovation.

Vores sted, formål og værdier

Universiteter har aldrig været vigtigere for vores fremtid. I en verden, der står overfor meget store og komplekse sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer, spiller vores universiteter en central rolle for at holde Australien økonomisk konkurrencedygtig og socialt sammenhængende. Videregående uddannelsesområdet vil være i spidsen for at forme moderne politikker og et moderne samfund.

På University of Wollongong (UOW) vil vi fortsat fokusere på at tilbyde personlige oplevelser og fremragende læringsmiljøer. Vi vil udvikle højt efterspurgte kandidater, der har oplevet et forskningsintensivt universitet og en intellektuelt udfordrende læreplan.

Vi er forpligtet til at generere fremragende forskning og resultater i verdensklasse. Vores mål om at tjene et sted i top 1% af verdens universiteter skaber en mulighed for at fornye og opdatere.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Den kommende periode giver store muligheder for at:

 • Fortsæt med at skabe et fremragende forskningsmiljø, en stærk kandidatskole og klare incitamenter til at drive forskningsfokus og produktivitet;
 • Udfør omdannelsen af ​​vores læseplan i forbindelse med efterspørgsel fra studerende, graduate resultater og brug af ny teknologi;
 • Invester i vores folk til at samarbejde internt og eksternt for at opnå store ting;
 • Forbedre vores campuser og tilpasse vores faciliteter til ændringerne i befolkningscentre, det efterspørgselsdrevne system og nye forskningsprioriteter.
 • Udnyt vores omdømme som et globalt universitets universitet ved at dyrke vores offshore-program og -portefølje
 • Arbejde med vores partnere for at skabe større niveauer af innovation og indflydelse, og bidrage til oprettelsen af ​​nye virksomheder;
 • Engagere med vores alumner at opbygge et netværk for livet;
 • Opretholde et effektivt og produktivt universitet med fokus på tilpasningsevne og økonomisk bæredygtighed
 • Ønsker at gøre UOW til en destination universitet og Wollongong en universitetsby.

Professor Paul Wellings CBE, vicekansler.

Placeringer

 • North Wollongong

  Northfields Avenue, 2522, North Wollongong

 • Sydney

  Sydney, Australien

  Spørgsmål