Keystone logo
University Rennes 2

University Rennes 2

University Rennes 2

Introduktion

University Rennes 2 er det vigtigste forsknings- og videregående uddannelsescenter inden for kunst, litteratur, sprog, humaniora og samfundsvidenskab i det vestlige Frankrig.

University Rennes 2 samler 21.500 studerende, herunder 3.000 genoptagende studier inden for 5 trænings- og forskningsenheder inden for kunst, litteratur og kommunikation på sprog, humaniora og samfundsvidenskab samt videnskab og teknikker til fysiske og sportslige aktiviteter.

Gennem sine missioner er universitetet en stor operatør af den offentlige service inden for uddannelse og forskning. Det bidrager således til den almene interesse og har en universel dimension, der samler et samfund af kvinder og mænd, der sammen sikrer den samme public service-mission: produktion, transmission og forbedring af viden. Det er et sted, hvor det er studerendes service, uddannelse og professionel integration, der anvender betingelserne for deres succes.

Kvaliteten og anerkendelsen af dets uddannelse, forskning, innovation og tværfaglighed samt partnerskaber, der er implementeret på webstedsniveau, i Frankrig og internationalt, gør det muligt for University Rennes 2 at være en førende aktør på sit område. Kulturel formidling til offentligheden og international åbenhed er vigtige prioriteter for at fastslå virksomhedens læsbarhed og synlighed.

Placeringer

  • Rennes

    Place Recteur Henri le Moal, 35000, Rennes

    Spørgsmål