Keystone logo
© Domus Academy
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Introduktion

Up Level har kurateret de mest overbevisende menneskelige case-historier inden for uddannelse og hyperspecialisering, og etableret sig som et fyrtårn af ekspertise på området.

Vores forpligtelse til kvalitet og innovation blev yderligere anerkendt i 2004, da vi opnåede ISO 9001-certificeringen inden for design og levering af postgraduate masters, professionel træning og efteruddannelseskurser.

Vores rejse af ekspertise fortsatte, da vi opnåede regionale akkrediteringer, et vidnesbyrd om vores urokkelige forpligtelse til at levere uddannelse i topklasse:

 • I 2009 blev vi akkrediteret af Lazio-regionen.
 • I 2011 anerkendte regionen Lombardiet vores bidrag.
 • I 2016 sluttede Campania-regionen sig til rækken af ​​vores akkreditører.

Vores uddannelsesmæssige mission har givet stærkt genklang på markedet og er blevet et værdifuldt aktiv for virksomheder, der søger at integrere højt specialiserede fagfolk, der er i stand til selvstændigt at påtage sig ledelses- og ansvarsdrevne roller i deres teams.

Vi handler ikke kun om at tilbyde uddannelse; vi handler om at tilbyde en vej til fortsat professionel udvikling (CPD), der sikrer, at vores kandidater ikke kun er forberedte på nutidens udfordringer, men også er rustet til at navigere i fremtiden med selvtillid og dygtighed. Slut dig til os, og begiv dig ud på en rejse for at omdefinere dit potentiale og transformere din karriere.

Placeringer

 • Naples

  Piazza Carità 32, 80134, Naples

 • Rome

  Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

 • Milan

  Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

Spørgsmål