Keystone logo
University of Parma

University of Parma

University of Parma

Introduktion

Universitetet

University of Parma , der kan prale af tusind års historie, har nu omkring 30.000 studerende og 1.739 professorer, forskere og administrativt personale. Dets rige kursuskatalog består af 42 grunduddannelseskurser, 47 sekundæruddannelseskurser (hvoraf 9 udelukkende afholdes på engelsk) og 7 enkeltuddannelsesuddannelseskurser (hvoraf 1 hele tiden afholdes på engelsk) organiseret i 9 afdelinger. I byens centrum kan du finde afdelingerne for kunst og humaniora, økonomi, lov og politik, medicin og kirurgi og veterinærvidenskab. De andre videnskabelige afdelinger (kemi, biovidenskab og miljømæssig bæredygtighed; ingeniørarbejde og arkitektur; mad og medicin; matematisk, fysisk og datalogi) ligger på universitetscampus, et område på 77 hektar i den sydlige side af byen, som også er vært for en splinterny Technopole og banebrydende sportsfaciliteter for alle studerende.

Derudover er Parma en meget flot by i menneskelig skala, hvor livet er behageligt, og indbyggerne er venlige og imødekommende: det er ikke tilfældigt, at mere end halvdelen af vores studerende kommer fra andre italienske provinser, og derfor er vores universitet rangeret blandt de øverste for antallet af ikke-hjemmehørende studerende. Velkommen, forskning, opmærksomhed og innovation: de er nøgleelementerne til fuldt ud at udføre vores mission, det er at give dig en komplet og autentisk oplevelse af personlig, intellektuel og professionel vækst. Du er faktisk centrum for alle vores aktiviteter, hjertet af et af de vigtigste europæiske universiteter, der stadig bevarer sin gamle prestige, mens du projicerer sig selv ind i fremtiden.

Videnskabelige forskningsaktiviteter med verdensekspertise

I dag er mere end nogensinde ”innovation” et af nøgleordene i University of Parma . Inden for strukturerne ved University of Parma er der videnskabelige forskningsaktiviteter med verdensekspertise. Forskningsområderne spænder fra landbrugsfødevarer til bioteknologi, fra farmaceutisk innovation til eksperimentel medicin, for ikke at nævne vigtigheden af studier inden for det juridiske, økonomiske, humanistiske, tekniske, arkitektoniske og veterinærmedicinske område. Blandt excellenserne må vi ikke glemme opdagelserne om “spejlneuroner” inden for neurovidenskaben, studierne i informationsteknologi, der førte til oprettelsen af autonome køretøjer (uden driver), studierne inden for matematik og de i fødevaresektoren, hvor University of Parma - også takket være sin position i centrum af Food Valley - sigter mod at konsolidere sin status som referencepunkt, ikke kun på regionalt niveau.

Tecnopolo og anvendt forskning

Et andet grundlæggende element i University of Parma er aktiviteten, der udføres inden for Tecnopolo, hvor både den anvendte forskning fra de tværdepartementale centre og "laboratorierne" fra universitetspartnerfirmaer inden for forskningsaktiviteterne kan udvikle sig inden for en Campus, der er hjertet i innovation for hele området.

Madprojektet

Food Project er et initiativ, der fremmes af University of Parma med det formål at harmonisere og styrke de færdigheder og kompetencer, der allerede findes inden for universitetet på forsknings- og undervisningsniveau i fødevaresektoren og at fremme videnskabelig interaktion mellem universiteter , industrier, forskningscentre og med nationale og internationale uddannelsesinstitutioner. Målet er at gøre University of Parma et anerkendt europæisk knudepunkt inden for fødevareteknologi og ernæring.

Adgang til gradskurserne

EU-borgere kan finde alle relevante adgangsoplysninger HER

Ikke-EU-statsborgere har adgang til University of Parma via procedurerne beskrevet i den nationale webportal "Studiare in Italia" .

Statistik

University of Parma , som kan prale af tusind års historie, har nu omkring 30.000 studerende og 1.739 professorer, forskere og administrativt personale. Dets rige kursuskatalog består af 42 første cyklus-kurser, 47 2. cyklus-kurser (hvoraf 9 udelukkende afholdes på engelsk) og 7 enkelt-cyklus-kurser (hvoraf 1 helt afholdt på engelsk) organiseret i 9 afdelinger.

    Placeringer

    • Parma

      via Università, 12, 43121, Parma

    Spørgsmål