Keystone logo
University for Peace MA i miljø, udvikling og fred med speciale i klimaændringer
University for Peace

MA i miljø, udvikling og fred med speciale i klimaændringer

Ciudad Colón, Costa Rica

11 Months

Engelsk

Fuldtid

31 May 2024

Aug 2024

USD 19.500 / per year *

Blandet, På campus

* Gebyrer kan betales via online kreditkortbetaling (betalinger med American Express accepteres ikke) eller internationale bankoverførsler til vores banksted i Costa Rica (KUN i USD)

Introduktion

Master of Arts-graden i miljø, udvikling og fred (EDP) giver omfattende træning i spørgsmål om bæredygtig udvikling, miljøstyring, naturressourceforvaltning og miljøkonflikthåndtering fra både økologiske og sociale perspektiver. Det omfatter en bred vifte af emner og temaer, herunder fødevaresystemer, vandforvaltning, skovbrug, kystressourcer, klimaændringer, byøkologi og sociale bevægelser . Programmet fokuserer på de menneskelige dimensioner af sammenhængen mellem miljø og udvikling , der fremhæver forbindelserne mellem lokale perspektiver og bredere processer på nationalt, regionalt og globalt plan og understreger betydningen af politisk-økonomiske strukturer og ulighed i adgang til ressourcer som nøgledrivere. i miljøkonflikt og globale miljøændringer. Programmet forbereder de studerende til en bred vifte af karrierer inden for både miljø- og udviklingspolitik og programmering i den offentlige, private og non-profit sektor.

Klima forandring

Globale klimaændringer er et af de mest presserende miljøspørgsmål i vor tid. Klimaændringsspecialister vil blive udstyret med viden og færdigheder relateret til klimaændringsstyring, tilpasning og retfærdighed. Specifikt vil studerende med speciale i klimaændringer tage følgende kurser som en del af deres uddannelse: Klimatilpasning og retfærdighed; Styring af klimaændringer; Miljø, konflikter og bæredygtighed.

Elevrådet

University for Peace er kendetegnet ved sin mangfoldighed og multikulturalisme. For 2020-2021 har vi 102 studerende fra 38 lande. Som følge heraf er vores campus altid fuld af studenteraktiviteter, de fleste af dem organiseret af de studerende selv. I de seneste år har vi haft yogaklasser, samtaletimer på forskellige sprog, fejring af kulturelle nætter (asiatisk nat, latinsk nat, europæisk nat osv.), samt institutionelle aktiviteter, der er åbne for studerende (Zumba-klasser, akademisk "brun" madpakker osv.) Den nuværende situation har tvunget eleverne til at blive mere kreative med hensyn til socialt samvær og sikring af et rigt studieliv på UPEACE .

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål