Keystone logo
UPES

UPES

UPES

Introduktion

Om UPES

UPES grundlagt i 2003 gennem UPES loven, 2003 af den statslige lovgivende myndighed i Uttarakhand, UPES er et UGC-anerkendt og NAAC-godkendt universitet. UPES er globalt anerkendt af QS Ratings med 5 stjerner for både ansættelsesevne (placeringer) og campusfaciliteter og 4 stjerner til undervisning. UPES tilbyder brancheorienterede og specialiserede kandidat- og postgraduate-kurser gennem sine otte skoler: School of Engineering, School of Computer Science, School of Design, School of Law, School of Business, School of Health Sciences, School of Smart Agriculture and School of Modern Medier.

Hvorfor studere ved UPES

150+ specialiseringer fokuserede og brancheorienterede grund- og postgraduate-programmer

Placeringer - 94% * Samlede placeringer af batch, der går ud i 2019

* Placeringsstatistik refererer til antallet af studerende, der har valgt og er berettigede til placeringer

Industrialliancer - Kurser, der er co-udviklet og co-leveret af IBM, Xebia, Cisco, Tata Power, L&T og mange flere

En lumni-fordel -

 • Placeringsstøtte på 5 år efter eksamen
 • Inkubation, finansiering og arbejdsområde support
 • 35% stipendier til efteruddannelse ved akademiske partnerinstitutter i udlandet

Læring +

 • AI og ML erfaring
 • Designtænkning drevet af IBM
 • Gratis adgang til 3800+ globale kurser fra Coursera

Placeringer -

 • 13400+ placeringer
 • 94% * Samlede placeringer af batch, der går ud i 2019
 • 3400+ rekrutterere
 • 60% gentager rekrutterere

* Placeringsstatistik refererer til antallet af studerende, der har valgt og er berettigede til placeringer

Hjælpemner

Hvordan er UPES sponsoreret?

UPES er sponsoreret af Hydrocarbons Education & Research Society (HERS), der er registreret i henhold til "Sociations Registration Act XXI of 1860" (registreringsnummer S-41894 fra 2002). HERS er et ikke-for-profit-samfund, der fremmes af en gruppe af fremtrædende fagfolk fra industrien.

Hvordan er universitetet skabt? Tilhører det Uttarakhand State Govt./MoPNG/Oil Companies?

UPES er oprettet i henhold til en lov fra Uttarakhand statslovgiver underrettet om regeringen for Uttarakhand Notifikation nr. 830 / Higher Education / 2003-3 (18) / 2003 dateret 1. september 2003. Guvernøren i Uttarakhand er imidlertid besøgende på universitetet og den vigtigste sekretær, videregående uddannelse; Govt. af Uttarakhand er ”repræsentant” for statsregeringen i forskellige bestyrelser på universitetet.

Er universitetet godkendt af UGC? Hvad er betydningen af UGC-lovens § 2, litra f), 1956? UPES kurser?

Ethvert universitet etableret i Indien skal være i overensstemmelse med UGC-lovens § 2, litra f), der definerer, at:

Er UPES godkendt af AICTE? Er der noget sådant krav?

I henhold til AICTE-loven og dens efterfølgende forordninger kræver universiteter, der er oprettet under en stats- eller centrallov i overensstemmelse med § 2, litra f), og 3 i UGC-loven, 1956, ikke AICTE-godkendelse. Universiteterne kræver dog kun at opretholde AICTE-normer og -standarder og kræver ingen forudgående godkendelse af AICTE til start af tekniske og faglige kurser.

Dette er også blevet afklaret ved Hon'ble Højesterets dom i sagen om Bharathidasan University v / s AICTE, hvor Domstolen havde afsagt, at:

”Det er ikke obligatorisk for et universitet, oprettet i henhold til en lov, at søge og sikre forudgående godkendelse af AICTE til at starte en afdeling til at give et kursus eller et program i teknisk uddannelse eller en teknisk institution som et supplement til universitetet selv til at udføre tekniske kurser efter eget valg & valg. Bænken sagde også, at definitionen af teknisk institution udelukker et universitet fra universitetsområdet, og når et universitet per definition er udelukket fra en teknisk institution, for at fortolke, at en sådan klausul eller et sådant udtryk, uanset hvor udtrykket teknisk institution forekommer, vil omfatte et universitet læser ind i loven, hvad der ikke findes der ”

Modtager universitetet økonomisk bistand fra andre kilder?

UPES er et selvfinansieret universitet og modtager ikke nogen bevilling eller økonomisk bistand fra Uttarakhand statsregering. Universitetet er heller ikke berettiget til at modtage økonomisk bistand eller tilskud fra UGC eller anden kilde finansieret af den indiske regering.

Vil den grad, der tildeles af UPES have UGC-emblemet eller noget andet organ?

De grader, der tildeles af universitetet, har hverken UGC's eller andre organers emblem.

Hvordan er placeringer hos UPES ? Insisterer en offentlig virksomhed på AICTE-godkendelse?

Universitetet har fremragende placeringsspor. Campusplaceringerne siden starten har 90%. For detaljer, kan du besøge hver af skolens sider for at få flere oplysninger om vores placeringsregister.

Universiteter kræver ikke AICTE-godkendelse for at starte tekniske kurser. Generelt går industrien under UPES omdømme og troværdighed, mens den rekrutterer campus.

Placeringer udføres kun gennem campus? Følger disse virksomheder deres normale rekrutteringsproces eller har de et specielt designet format til UPES ?

Ja, placeringer sker gennem rekruttering på campus. Rekrutteringsvirksomhederne til campusplaceringer følger deres standardudvælgelsesprocedurer.

Kræver jeg en bærbar computer?

I betragtning af den hurtigt skiftende natur og tempo i teknologien, og endnu vigtigere, af studerendes præferencer for en smart enhed, har universitetet besluttet at vedtage et CYOD (Vælg din egen enhed) paradigme.

Som en del af dette initiativ gælder følgende retningslinjer:

a) Det er obligatorisk for hver indkommende studerende at være udstyret med en tablet eller bærbar computer i overensstemmelse med minimumsspecifikationerne beskrevet nedenfor.

b) Enheden skal have lovligt operativsystem (OS) -software forudinstalleret som specificeret nedenfor. Bevis for ejerskab af operativsystemet skal være sammen med den studerende og kan produceres efter behov hele varigheden af det tilmeldte program, eller mens den studerende er til stede på campus - alt efter hvad der er tidligere. Derudover skal det samme indsendes af den studerende på tilmeldingstidspunktet.

c) Enheden skal være i stand til at oprette forbindelse til en ekstern skærmenhed via en normal VGA-port med det formål at vise præsentationer osv.

d) Enheden skal være i stand til at oprette forbindelse til et Wi-fi-netværk og udføre brugerens Windows Active Directory-domænetgodkendelse.

e) Enheden skal have muligheder for at indtaste proxyserverindstillinger til browseren.

f) Enheden skal have et eksternt tastatur og være i stand til at oprette forbindelse til en ekstern server ved hjælp af RDP-protokollen.

g) Enhedsproducenten skal have mindst et autoriseret servicecenter eller tilgængelighed af krævet hardwaretjeneste og support i Dehradun. Den studerende tilrådes at bekræfte dette, før han køber for at undgå tab af studietimer i tilfælde af fejl i enheden.

h) En studerende er ansvarlig for at tage sig af sin maskine inklusive rejse billetter til garanti / AMC support; passende forsikringsdækning og være ansvarlig for dets vedligeholdelse og vedligeholdelse såvel som at sikre lovlig overholdelse af systemet i overensstemmelse med OEM / ISV licenseringspolitikker gennem hele programmets varighed. Hvis der er tab / skade på enheden, er det den studerendes ansvar at sikre rettidig rettelse gennem det autoriserede servicecenter i Dehradun. Derudover er det relevante papirer til indgivelse af et forsikringskrav, der er ansvarlig for den studerende.

Anbefalet minimumskonfiguration / specifikation for bærbare computere:

Processor: Intel Core i3 / ækvivalent AMD-processor eller højere

Hukommelse: 4 GB eller højere

Skærmstørrelse: 14 ”eller højere

Netværksgrænseflader: Wi-fi 802.11g / n; 10/100 Ethernet; Bluetooth

Porte: USB 2.0; USB 3.0; VGA; HDMI

Harddisk: 350 GB eller højere

Operativsystem: Windows XP / Vista / 7/8 Professional Edition [Obligatorisk] eller Mac OS (Seneste version.) Bevis for ejerskab obligatorisk.

Office Produktivitet: Produktivitetspakke, der er i stand til at oprette og redigere Microsoft Office-dokumenter, såsom Word, Excel, PowerPoint osv. (Microsoft Office Student Edition anbefales)

Anbefalet minimumskonfiguration for tabletter:

Operativsystem: iOS / Android

Skærmstørrelse: 9 ”eller højere

Netværksgrænseflader: Wi-fi 802.11g / n; Bluetooth

Opbevaring: 32 GB eller højere

Grænseflader: Mulighed for at tilslutte USB-drev; Mulighed for at oprette forbindelse til ekstern projektionsenhed via VGA-port

Tastatur: Ekstern (kablet eller trådløs)

Programmer: Office Productivity-pakke med kapacitet til at oprette og redigere Microsoft Office-dokumentformater som Word, Excel og PowerPoint

Bemærkninger:

a) Et gebyr på Rs. 5.000 / - (kun rupier fem tusinde) betales for levering af passende software, internetadgangsafgifter og it-applikationssupporttjenester til den studerende.

b) Universitetet installerer en administreret antivirus på hver bærbar / enhed (hvis relevant), der kommer ind på universitetsnetværket. Dette er til optimering af båndbredde, der bruges under virusdefinitionsopdateringer, og for at sikre, at enheden ikke bliver en sikkerhedstrussel, der påvirker andre brugere på netværket. Denne installation er obligatorisk, og enheden tillades ikke adgang til netværket uden dette.

c) Universitetet vedligeholder passende adgangskontrolsystemer, der forhindrer en studerende maskine i at oprette forbindelse til universitetsnetværket, hvis maskinen ikke overholder acceptable politikker - specifikt: Maskinen skal have et lovligt, passende patched operativsystem og et lovligt antivirus opdateret med de nyeste definitioner og programrettelser.

d) Enheden skal bruges i overensstemmelse med Universitetets acceptabel it-brugspolitik.

e) Microsoft Windows Home Basic / Premium-udgaver kan ikke accepteres, da disse ikke understøtter forbindelse til et Windows-domæne. Operativsystemets minimumsniveau skal være Windows Professional.

f) Mens universitetet vil tage alle rimelige skridt for at sikre tilstrækkelig anvendelse og OS-support til enheden, er universitetet ikke ansvarligt for tab af akademiske timer på grund af hardwarefejl / forkert funktion på grund af forkert specifikation af enheden.

Hvilke adgangskrav skal ansøgere opfylde, og hvordan kortlægges de til lovprøven og -intervjuet?

Ansøgere skal have mindst 50% karakterer på Højere og Senior Sekundærniveau (10. og 12.), UPES gennemfører UPES Law Studies Aptitude Test (UL-SAT) efterfulgt af UPES og personlig samtale. Man kan også anvende på basis af CLAT-score / LSAT-procentdel eller bestyrelsesfordel. Se informationsbulletin (under fanen Anvend nu) for flere detaljer.

Hvor er formularerne tilgængelige?

Er det den samme side for internationale studerende

Du kan søge online på https: // optagelse. UPES .ac.in

Hvor mange eksamenscentre er der til UPESEAT?

UPES afholder eksamener i 100 eksamenscentre

Hvad er støtteberettigelsen til at ansøge om UPES B.Tech-programmer?

Til BTech-programmer

EKSAMEN Pathway :

Minimum 50% karakterer i 10. og 12. klasse

Minimum 50% samlet i fysik, kemi og matematik i 10. og 12.

UPES Engineering Aptitude Test (UPESEAT) efterfulgt af Centraliseret rådgivning

IKKE EKSAMEN Pathway : Centraliseret rådgivning gennem JEE Main Merit

JEE Main Scores: Minimum 50% karakterer i 10. og 12. minimum 50% samlet i fysik, kemi og matematik

For B. Tech. LLB (Hons.) -PROGRAMMER

EKSAMEN Pathway : UPES Engineering egnethedsprøven (UPESEAT) efterfulgt af centraliserede rådgivning gennem UPESEAT Merit rang

Ikke-eksamen Pathway :

Centraliseret rådgivning gennem UPES Board Merit rang

Centraliseret rådgivning gennem UPES JEE Main Merit rang

CLAT Merit / L-SAT India Merit - Through UPES CLAT / LSAT Merit Ranking

Til M.Tech-PROGRAMMER

Minimum 60% karakterer på Højere og Seniorniveau (10. og 12.)

Tjek individuelle programmer for programspecifikke kriterier

Hvad er eksamensdatoen (UPESEAT)?

UPESEAT Online-eksamens finder sted den 13. - 19. maj 2019. Den sidste dato, der gælder, er 8. maj 2019.

Hvad er pensum for UPESEAT?

Pensum ville være den samme som for JEE-lysnettet.

Hvad er mønsteret af UPESEAT?

50 spørgsmål hver til PCM

30 spørgsmål - Engelsk forståelse

20 spørgsmål i generel bevidsthed

Fra hvornår vil UPESEAT-adgangskort være tilgængelige til download?

Admit-kort vil være tilgængelige til download fra 30. april og fremefter fra UPES webstedet.

Hvad er de nødvendige ting i porteføljepræsentationsrunden for B.Des & M.Des?

Jeg tror, kriterier for støtteberettigelse og optagelser, som Dikshant allerede har i mikrositter oprettet af internationale studerende

For B.Des

Porteføljekravene under samtalen er vist nedenfor:

· Medbring dine håndtegnet skitser / gengivelse ved hjælp af enkle blyanter, farvemærker / blyanter eller andre medier såsom trækul, naturlige farvestoffer osv. - Disse kan være af enhver dagligdags genstand, natur, symbolsk eller eksperimentel,

· Fotografering: du kan fremvise dine fotograferingsevner og præsentere billeder / billeder, som du har klikket ELLER Hvis du har foretaget nogen eksperimentering på digitale medier - tegning, tegning og gengivelse ved hjælp af digitale medier, værktøjer og teknikker (2-dimensionelt, 3-dimensionelt),

· Medbring enhver fysisk model / prototype - dvs. noget lavet af ler, plast, træ, karton osv.

· Bortset fra ovenstående kan du også medbringe alt, hvad du havde foretaget et eksperiment for at udtrykke / smage dine kreative evner,

· Konkurrencecertifikater / enhver særlig omtale - for eksempel klassekonkurrencer osv. (Hvis nogen)

For M.Des

Porteføljekravene under samtalen er vist nedenfor:

· Tegning, tegning og gengivelse med hånden ved hjælp af forskellige teknikker og medier inklusive farvemarkører og farveblyanter (10-15 sider)

· Kreativt udtryk - både 2D og 3D

· Evne til at værdsætte 'Detaljer'

· Forståelse af materiale - materiel adfærd, egenskaber

· Portfolio review & Interview

Hvad er infrastruktur- og hostelfaciliteter på campus eller udenfor, og hvem kontrollerer det?

Boligblokke er øremærket til begrænset indkvartering på campus (efter først til mølle-basis) separat for drenge og piger på tredelt grundlag. Bortset fra dette er der et stort antal private hostels og betalende gæsteværelser der er velegnede til studerende tæt på campus. UPES har intet direkte eller indirekte bånd til de private vandrerhjem og påtager sig intet ansvar i denne henseende. Forældre rådes til at verificere dataene uafhængigt, før de afslutter en aftale med det pågældende hostel og underskriver også en skriftlig kontrakt med vandrehusejere. Forældre rådes også til at foretage forskud uden at verificere faciliteterne selv, de bør insistere på en skriftlig kontrakt med vandrehusejeren, som klart skal angive betalingsmetoder for tidlig tilbagetrækning, også, arrangementer i sommerskolen, hvis relevant.

Hvor kan vi få fakultetsdetaljerne for forskellige skoler i UPES ?

Du kan se detaljerne på vores fakultetsskole / afdeling her: https: // UPES .ac.in / schools-faculteit

Hvor er campus? Nogen campus bortset fra Dehradun?

UPES er beliggende i Dehradun (Uttarakhand). Det har kun 2 campusser i Dehradun. UPES Bidholi-campus, kendt som Energy Acres, og som har programmer, der tilbydes under School of Engineering, School of Computer Science, School of Design og School of Health Sciences. UPES Kandoli campus, kendt som Knowledge Acres, der har programmer, der tilbydes under School of Law og School of Business.

Får jeg et banklån for at fortsætte min uddannelse hos UPES ? Er UPES nogen sammenbinding med nationaliseret / privat bank?

For bekvemmeligheden og fordelen for de potentielle studerende ved UPES er der en formel sammenbinding på plads med den førende nationaliserede bank i Indien, State Bank of India & Oriental Bank of Commerce. Den studerende kan dække alle sine udgifter, fx kursusgebyr, hostel osv., Mens han ansøger om lån.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Dehradun

  P.O. Bidholi Via-Prem Nagar, 248007, Dehradun

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål