Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Introduktion

upGrad er en global leder inden for videregående online uddannelse. Med den nyeste teknologi, pædagogik, industripartnere og fakultet i verdensklasse skaber vi fordybende online læringsoplevelser for vores elever globalt. Livet hos upGrad kommer med den tydelige tilfredsstillelse, at med os vil du bygge karrierer for mennesker over hele kloden.

Vores mission er at få vores elever til at opnå deres ønskede resultater. Opgraderingen blev grundlagt i 2015 og har påvirket 1 million+ registrerede elever i 50+ lande over hele verden. Hvis det lyder godt for dig, vil vi være mere end glade for at have dig ombord hos os, og sammen kan vi opnå større succes.

Lær om Demand Skills fra upGrad

Hvad er Learn Platform alt om - upGrade

Vores læringsplatforme er en fantastisk måde at tilegne sig viden for at fremme ens forståelse. Denne åbne platform er en glimrende måde for nysgerrige mennesker at få en bedre forståelse af disciplinerne. Fleksibilitet, omkostningseffektivitet og vigtigst af alt muligheden for at lære industrirelevant indhold er hovedårsagerne til populariteten af ​​vores læringsplatform ved opgradering.

Du kan også benytte lejligheden til at få en bedre forståelse af emnet, hvis du ønsker at fremme din viden. Du kan vælge tid og sted efter eget valg og fortsætte med dit arbejde. Desuden kan du identificere videnskløften og derefter vælge det læringsmateriale, der passer bedst til din bane.

Disse læringsmaterialer er tilgængelige i næsten alle domæner såsom datavidenskab, teknologi og ledelse, hvilket giver eleverne mulighed for at opkvalificere sig selv. upGrad bringer meget stærkt indhold til sine elever i form af en kort forklaring af emnerne.

Hos upGrad får du mulighed for at få adgang til det banebrydende læseplan. Det brancherelevante læseplan er designet til at gøre dets elever brancheklare. Ved hjælp af disse læringsmaterialer kan du fremme din karriere og få bedre jobmuligheder. Du kan også invitere dine venner, kolleger eller jævnaldrende til at være med på læringsrejsen.

Placeringer

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Spørgsmål