Keystone logo
Universitat Rovira i Virgili Master i energikonversionssystemer og teknologier
Universitat Rovira i Virgili

Master i energikonversionssystemer og teknologier

Tarragona, Spanien

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

17 Jul 2024

Oct 2024

Request tuition fees

Blandet, Fjernundervisning

Introduktion

Samfundet står i dag over for en række store udfordringer, herunder global opvarmning, klimaændringer, overudnyttelse af naturressourcer og konventionelle energikilder, befolkningstilvækst i udviklingslande, den voksende efterspørgsel efter køling til komfort og for at bevare fødevarer, befolkningens koncentration i byområder, og så. Disse udfordringer kræver nye strategier og nye teknologier for at udvikle løsninger, der tillader en fortsat social og økonomisk udvikling af vores samfund rundt om i verden med nye teknologier, der er baseret på rene teknologier snarere end forbrænding af fossile brændstoffer.

Disse udfordringer og de nye teknologier, der udvikles til at håndtere dem, kræver fagfolk, der er ekspert i energikonversionssystemer og teknologier til intelligente energinet. Derudover vil det ikke være muligt at udvikle en effektiv industri og en byggesektor, der er i stand til at imødegå udfordringen med at anvende nye koncepter om energiforbrug på bygninger uden eksperter, der er specialiserede i de nyeste teknologier inden for energieffektivitet og integration af vedvarende energier.

Universitetets kandidatgrad i energikonversionssystemer og teknologier giver den nødvendige uddannelse til at producere forskere og fagfolk, der kan udvikle, designe og styre energisystemer, der bruger vedvarende energikilder og er meget integreret i energinet for at sikre maksimal effektivitet og tilgængelighed.

Af denne grund gør de værktøjer og viden, der er erhvervet i løbet af denne kandidatgrad, det muligt for kandidater at levere løsninger på de aktuelle udfordringer inden for energiområdet.

Det nationale kvalitetsbureau har godkendt dette program:

Online undervisningsorganisation

Kandidatgraden kan studeres på en måde, der er fleksibel, personlig og effektiv. To tredjedele af kandidatuddannelsen kan være afsluttet online, hvilket gør det muligt for studerende at gå videre i deres eget tempo. Den ansigt-til-ansigt-del af kandidatuddannelsen giver den merværdi, idet studerende har mulighed for at anvende den viden, de har erhvervet i et specialiseret laboratorium. De ansigt til ansigt-emner undervises i andet semester og er som følger:

  • Integreret laboratorium på energikonversionssystemer (obligatorisk)
  • Modellering og termodynamisk simulering af processer og systemer (valgfrit)
  • Modellering og dynamisk simulering af energikonverteringssystemer (valgfrit)

De forskellige online træningsaktiviteter er baseret på webkonferencer, læsning af skriftlig / grafisk dokumentation, webcasting, webinarer, selvvurderingsaktiviteter, problemløsning, casestudier, opgaver og debatfora.

Første semester er altid online. Andet semester er ansigt til ansigt eller online. Muligheden for at følge andet semester online afventer ekstern godkendelse.

Ekstern praksis

Laboratoriepraksis: Studerende anvender på praktisk niveau teorien fra et videnområde til en bestemt kontekst gennem praktiske øvelser i de forskellige laboratorier.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål