Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Introduktion

Unikt blandt universiteter i Libanon, USEK var det første universitet, der blev oprettet af libanesiske borgere, denne sag af munkene i den libanesiske maronitiske orden (OLM), der har lagt deres værdier i uddannelse siden det 7. århundrede. Uddannelsesprogrammerne og forskningsudviklingen, vi tilbyder alle vores studerende, er i overensstemmelse med de officielle krav fra den libanesiske stat, OLM's forfatninger og den katolske kirkes sociale undervisning om universiteter og for nylig med amerikansk stil uddannelsessystem og internationale akkrediteringer for at give vores studerende bredere udsigter i udlandet såvel som i Libanon.

Fra begyndelsen har universitetet bevaret sit momentum og ekspanderet, mens det stadig er tro mod sin altomfattende og ikke-elitistiske kristne humanisme, som gennemgår den undervisning, vi leverer. Vores virkelige universitetsuddannelse er baseret på vores engagement i stærk regeringsførelse og ledelse, læring og undervisningsvurdering, studerendes trivsel og støtte af vores arbejdsstyrke baseret på principperne om værdiansættelse af fællesskab, intellektuel nysgerrighed, tradition og innovation og høj ydeevne .

En grad fra USEK forbereder vores studerende på udfordringerne i den samtidige verden. Vores robuste uddannelseskerne omfatter programmer inden for alle de store studieretninger og inkorporerer nye erhvervsspecialiseringer tilpasset det nuværende arbejdsmarked.

Vores samfund består af forskellige og talentfulde studerende, fakulteter, personale og alumner. USEK -følelsen af tilhørsforhold stammer fra styrken af den enkelte og teamforbindelser i samfundet baseret på de åndelige, borgerlige og etiske værdier for at respektere andre og deres overbevisning.

USEK's motto: "Når sandhedens ånd kommer, vil han føre dig til hele sandheden." (Joh 16:13)

Mission

Kvalitetssikrings- og institutionel effektivitetskontoret (QA-IE) understøtter universitetet med at nå sin mission gennem forskellige initiativer, såsom planlægning, vurdering og forbedring af administrative og akademiske præstationer i overensstemmelse med internationale akkrediteringsstandarder, hvor det er relevant. QA-IE indsamler og analyserer data, der formidles til beslutningstagning og rapportering.

Vision

QA-IE-kontorets vision er at blive en national og regional model inden for kvalitetssikring og institutionel effektivitet gennem vurdering og akkreditering.

Placeringer

 • Jounieh

  Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

 • Zahlé

  Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

  • Chekka

   El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

   • Rmaych

    Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

    Spørgsmål