Master of Science i Ernæring
VARIGHED
2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Oct 2024
STUDIEAFGIFTER
USD 387 / per credit
STUDIEFORMAT
Blandet
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Fakultet for kunst og videnskab ved USEK, der blev grundlagt i 2019, er resultatet af sammenlægningen af fakultetet for bogstaver, filosofi og humaniora, videnskab og musik og er en akademisk genudviklingsproces, der blev besluttet i 2017. Fakultetet omfatter en række programmer, der understøtter forskning, undervisning og elevernes læringserfaring inden for humaniora, samfundsvidenskab, kunst og naturvidenskab, herunder matematik, computing og ernæring.
Mission
Mission for Institut for Ernæring og Fødevarevidenskab ved USEK er at forbedre sundhed og trivsel for enkeltpersoner og forskellige samfund lokalt og globalt gennem lederskab og ekspertise inden for ernæring og diætetik, uddannelse, praksis og service.
Læreplan
Fælles kerne
- NTR552 Avanceret medicinsk terapeutisk ernæring
- NTR514 Avanceret ernæring: Makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer
- NTR635 Økonomi for fødevare- og ernæringspolitik
- GAA619 Kvalitetssikring og forbrugersundhed
specialisering
- NTR512 Advanced Food Service Management
- NTR650 Avanceret livscyklus i ernæring
- NTR545 Avancerede emner i fødevarevidenskab og ernæring
- NTR516 Ernæringsepidemiologi
- NTR696 Praktisk statistik i landbrugsfødevarer og ernæring
- NTR510 Forskningsmetodologi i ernæring
- NTR688 Seminar i ernæring
Valgfag
- NTR611 Klinisk sportsernæring
- NTR652 Diabetes, dyslipidæmi og fedme
- NTR657 Udarbejdelse og evaluering af sundhedsprogrammer
- GAA523 Fødevareinnovation og -udvikling
- NTR617 Nutrigenomics
- NTR658 Folkesundhed i Libanon
Capstone
- NTR697 Speciale i ernæring
Programresultat
Program uddannelsesmål
- Forstå det brede område af ernæringsvidenskab såvel som områderne ernæringsbiokemi, ernæringsvurdering og forskningsteknikker.
- Udvide deres evne til at analysere og anvende aktuel forskning i praksis og bruge disse ernæringsprincipper i behandling og forebyggelse af sygdomme.
- Udvikle effektive mundtlige og skriftlige kommunikationsevner til uddannelse af andre ernæringsprofessionelle og andre i den brede offentlighed.
Programudfald
- Anvend forskningsbaseret evidens i diætetiske praksis.
- Give optimal ernæringsrådgivning til forskellige typer klienter og introducere adfærdsændringer i kliniske omgivelser.
- Evaluere og kommunikere nuværende og fremtidige tendenser inden for diætetik til sygdomsforebyggelse, sundhedsfremme og ledelsespraksis.
- Udvikle personlige egenskaber og præstere i tværfaglige teams.