Master of Science in Food Engineering
VARIGHED
2 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Oct 2024
STUDIEAFGIFTER
USD 387 / per credit
STUDIEFORMAT
Blandet
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Mission for School of Engineering ved USEK er at give et inspirerende og støttende miljø for højkvalitets og effektiv uddannelse, udvikle elevernes kreative og kritiske tankegang og opgradere livslange ledere, der er i stand til at løse nye problemer i lyset af ændringer og nye udfordringer i ingeniørkarriere. Vi søger at pleje vores studerende et drive for iværksætteri og lederskab og en forpligtelse til etiske og faglige standarder, og altid fremme deres menneskelighed, så de kan arbejde for en bedre verden, mens de fokuserer på Libanons behov.
Mission
Master of Science in Food Engineering understøtter missionens erklæringer fra både Institut for Agri-Food Sciences og Engineering School gennem tværfaglig undervisning, læring og forskningsaktiviteter i fødevarevidenskab. Programmets mission er at producere socialt og etisk ansvarlige kandidater, der er ledere i succesfuldt at håndtere nationale og globale fødevare- og sundhedsmæssige udfordringer, og som vil have en positiv indvirkning på deres lokalsamfund og fødevareindustrien for at forbedre livskvaliteten .
Læreplan
Kode | Emne | Cr. | Forudsætning |
Første år | |||
GAA 511 | Fødevarestruktur og formulering | 3 | |
GAA 513 | Mikrobiologisk og enzymteknologi | 3 | |
STA 515 | Statistiske analysemetoder | 3 | |
Valgfag | 3 | ||
GAA 520 | Workshop i Fødevareteknik | 1 | |
GAA 523 | Fødevareinnovation og udvikling | 3 | |
GAA 529 | Avanceret fødevareteknik | 3 | |
GAA 527 | Maskiner & Fødevarer Industriel kontrol | 3 | |
GAG 560 | Avanceret specialiseret praktik | 1 | |
2. år | |||
GAA 615 | Seminar | 3 | STA 515 GAA 511 |
GAA 617 | Modellering af fødevaresystemer | 3 | |
GAA 619 | Kvalitetssikring og Sundhedsforbruger | 3 | |
GAG 645 | Regnskab og ledelse af landbrugsvirksomheder | 3 | |
Valgfag | 3 | ||
GAA 690 | Sidste års projekt | 6 | STA 515, GAA 615, 511, 513, 520, 523 |
Vælg 6 kreditter: 2 kurser | |||
ENO 523 | Mikrobiologi og fermentering | 3 | |
ENO 525 | Vinsmagning og sensorisk evaluering | 3 | |
ENO 527 | Kemisk sammensætning af most og vin | 3 | |
ENO 611 | Vinfremstillingsteknologier | 3 | |
NTR 512 | Specialiseret Food Service Management | 3 | |
NTR 623 | Ledelse og etik | 3 | |
MGT 501 | Ledelse | 3 | |
Forhåndsgodkendt 500 niveau valgfag | 3 |
Programresultat
Program uddannelsesmål
Kandidater vil:
- Invester de videnskabelige og ingeniørmæssige færdigheder erhvervet gennem deres studier for at imødekomme de nye udfordringer i fødevareindustrien.
- Udvikle selvlæring, praktiske færdigheder og teamwork i fødevareforarbejdningsteknikker og bidrage effektivt i tværfaglige udforsknings- og produktionshold.
- Fremstil sikker mad af høj kvalitet og ernæringsmæssige værdier i henhold til de seneste nationale og internationale standarder.
- Forny og design nye produkter gennem udvikling af nye forarbejdningsteknikker, mens de tager hensyn til deres miljøeffekter, og genbrug madaffald.
Programudfald
Studerende vil:
- Anvende kendskab til matematik, naturvidenskab og teknik.
- Designe og udføre eksperimenter, samt analysere og fortolke data.
- Design et system, en komponent eller en proces for at opfylde de ønskede behov inden for realistiske begrænsninger såsom økonomiske, miljømæssige, sociale, politiske, etiske, sundhed og sikkerhed, fremstillingsevne og bæredygtighed.
- Identificere, formulere og løse tekniske problemer.
- Kommuniker effektivt.
- Få den brede uddannelse, der er nødvendig for at forstå virkningen af tekniske løsninger i en global, økonomisk, miljømæssig og samfundsmæssig kontekst.
- Anerkend behovet for og en evne til at engagere sig i livslang læring.
- Få viden om nutidige problemstillinger.
- Brug de teknikker, færdigheder og moderne ingeniørværktøjer, der er nødvendige for ingeniørpraksis.