Keystone logo
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Campus funktioner

San Francisco er din campus

I denne by med innovation, iværksætteri og kultur tilbyder University of San Francisco 19 unikke kandidatuddannelser i dets College of Arts and Sciences.

Med San Francisco Bay Area som dets udvidede klasseværelse nyder universitetet og dets studerende godt af en usædvanlig rig række muligheder.

Ligesom vores hjemby San Francisco er USF global i sin ånd, socialt bevidst, åben over for forskellige perspektiver og oplivet af nye ideer.

USF, der blev grundlagt i 1855 som det første universitet i San Francisco, er et privat jesuittuniversitet med en fremtrædende historie inden for videnskaber, samfundsvidenskab, humaniora, uddannelse, lovsygepleje og erhvervsliv. Dets 10.068 studerende kommer fra 50 amerikanske stater og 101 lande.

Grundlagt i USF's grundlæggeres tradition er en forpligtelse til retfærdighed - at forbedre livet for vores medborgere i verden, uanset hvor i verden vi bor og arbejder. Universitetets formål er at uddanne "individer med hjerner til at gøre en forskel og hjerter til at ville gøre det."

Universitetets 471 fuldtidsprofessorer deler dette formål, da de anvender en højere standard for ekspertise - kombinerer viden og færdigheder og medfølelse for at imødekomme vores tids udfordringer.

Hvorfor studere i USA?

 • Internationale studerende synes, at San Francisco er en indbydende og kosmopolitisk by.
 • Arbejdsgivere værdsætter færdigheder og erfaring med uddannelse uden for dit hjemland - teamwork-færdigheder, interpersonelle færdigheder og selvsikre internationale færdigheder, der udvider og styrker, hvordan du griber dit faglige område an.
 • Udvikl dine engelskkundskaber i professionelle og akademiske omgivelser.
 • At forstå andre kulturer baseret på reel erfaring - og at respektere en række forskellige perspektiver inden for dit professionelle og akademiske felt - er præstationer, som arbejdsgivere i stigende grad værdsætter!
 • Få evnen til at udføre kvalitetsarbejde i et miljø, der er anderledes end det, der er behageligt for dig.

  Indlæggelser

  Apply to USF

  En USF-uddannelse handler om intellektuel udvikling og karrierefremgang – samt engagement i en mere retfærdig verden.

  Graduate Admissions

  Introduktion

  Om kollegiet

  Som et af landets førende Jesuit-katolske universiteter lægger College of Arts and Sciences et stringent akademisk pensum med et urbane, globalt perspektiv. Højskolens vision om succes indebærer både hoved og hjerte, med fremragende fakultetets medlemmer, der giver eleverne de kompetencer og medfølelse for at skabe en mere retfærdig og human verden.

  I de senere år har vores lærer-lærde opnået enestående national anerkendelse: vinder nationale priser, modtager store nye stipendier og prestigefyldte Fulbright-stipendier, og premierer i store kunststeder og filmfestivaler over hele kloden.

  Vores studerende har udgivet deres forskning sammen med vores fakultet, vundet priser for deres forfatterskab, modtaget meget konkurrencedygtige stipendier og blevet accepteret på topgraduate skoler. De er også engagerede i fællesskabet, og de gør en forskel. Fra at bygge et bibliotek for gadebørn i Zambia til at bygge bro over den digitale kløft i Peru til at kæmpe mod moderne slaveri lige her i USA, vores studerende ændrer verden til det bedre.

  College of Arts and Sciences tilbyder en bred vifte af uddannelsesmæssige muligheder, der har en mission at give ikke kun de viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes som personer og fagfolk, men også de værdier og følsomhed, der er nødvendige for at være mænd og kvinder for andre.

  Ranglister

  Top 100

  USF rangerer nummer 103 i nationale universiteter i USA af US News & World Report 2021. Der er 2.618 universiteter i USA

  Alsidig

  USF-samfundet afspejler den tværkulturelle rigdom i USA. US News & World Report rangerer USF som nummer 4 blandt nationale universiteter for etnisk mangfoldighed og nummer 14 for international studerende tilmelding.

  10 tusind +

  Universitetets 10.068 studerende omfatter 4.059 kandidatstuderende og 1.325 internationale studerende.

  Akkrediteringer

  AACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • San Francisco

   2130 Fulton Street San Francisco, California, United States , 94117, San Francisco

  Spørgsmål