Keystone logo
University of San Francisco - College of Arts & Sciences Master i energisystemledelse
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Master i energisystemledelse

San Francisco, USA

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.880 / per year *

På campus

* undervisningsomkostninger pr. år er kun skøn; omkostningerne kan variere baseret på faktisk tilmelding til klasser

Introduktion

Energisystemer er under hastig forandring. Som følge heraf er job i sektoren for vedvarende energi blandt de hurtigst voksende i USA. Master's in Energy Systems Management udstyrer studerende til stillinger i den offentlige, private og nonprofitsektor, der fremmer en bæredygtig fremtid med lavt kulstofforbrug med alternativer som solenergi og vindkraft.

Vores læseplan er designet af brancheeksperter for at give eleverne en fuldstændig forståelse af overgangen til en kulstoffattig økonomi. Klasser undervises af fuldtidsansatte fakulteter og industrieksperter med erfaringsmæssig viden inden for energisektoren. Vi tilbyder personlig opmærksomhed med små klassestørrelser og tilbyder muligheder for forskning, praktikophold og professionelt engagement.

STEM-program

Vi er udpeget som et STEM-program (videnskab, teknologi, teknik og matematik). Kvalificerede internationale studerende kan ansøge om at arbejde i USA i op til tre år efter endt uddannelse via programmet Optional Practical Training (OPT) og STEM-udvidelse.

Højttaler serie

Vores månedlige højttalerserie byder på højprofilerede fagfolk på et sted, der giver det bæredygtige energisamfund mulighed for at lære om og diskutere overgangen til en fremtid med lavt kulstofindhold.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål