Keystone logo
University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

University Toulouse - Jean Jaurès

Introduktion

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès ( UT2J ) har en lang tradition for humanistiske studier. Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès tilbyder grader i forskellige discipliner, fra bachelor til doktorgrad.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har mange fordele fra et internationalt perspektiv takket være dets kommunikation med det internationale publikum gennem netværk af høj kvalitet.

Universitetet i Toulouse-Jean Jaurès har adskillige udvekslingsaftaler med internationale universiteter og har cirka 4.000 internationale studerende inden for befolkningen. De fleste af kurserne er tilgængelige for udvekslingsstuderende. Universitetet tilbyder også kurser på engelsk, fransk sommerskole og dobbeltuddannelse.

Med fem afdelinger og fire institutter på stedet har University of Toulouse-Jean Jaurès en bred vifte af discipliner at tilbyde. Desuden har den mange campusser over hele regionen.

University of Toulouse-Jean Jaurès er for nylig blevet fuldstændig renoveret for at give de studerende de mest moderne faciliteter og opdaterede tjenester for at forbedre deres læringsoplevelse.

Studerende har adgang til mange tjenester på campus og kan nyde forskellige aktiviteter.

Placeringer

  • Toulouse

    Allée Antonio Machado,5, 31058, Toulouse

    Spørgsmål