
Kandidatuddannelsen i øgetologi og vinavl
Vila Real, Portugal
VARIGHED
2 Years
SPROG
Portugisisk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Oct 2023
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Hovedmålene for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er:
- Avanceret træning, komplettering og innovation af første cyklus
- Udvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise;
- Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektoren
- Evne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brug
- Mekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst;
- Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder.
køreplan
Størstedelen af kontakttimerne er koncentreret på fredag og lørdag (undtagen curricular valg og disses enheder). Regulering af Master Course (2. cyklus) i Øenologi og Vingård offentliggjort i form af meddelelse nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, den 9. december 2015.
varighed
2 år (4 semestre)
Kursusstruktur
Kurset er opbygget i henhold til Det Europæiske Kreditoverførsels- og Akkumuleringssystem (ECTS). Opnåelsen af kandidatuddannelsen forudsætter realisering af 120 ECTS i 4 akademiske semestre med hensyn til studieplan og studieplan, herunder godkendelse I den offentlige handling af forsvaret af afhandlingen. Den vellykkede gennemførelse af de faglige enheder, der integrerer den kurrikulære del af kurset (1. år), i alt 60 ECTS, giver et specialiseringskursus i Enologi og Vingård.
ECTS
120
Professionelle udganger
Kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl har følgende faglige udganger, blandt andet:
- vin virksomheder;
- sammenslutninger af producenter og kooperativer
- Fødevare-, fødevare- og drikkevareindustrien;
- bioteknologiske virksomheder;
- marketing-, markedsførings- og uddannelsesvirksomheder i vinsektoren;
- erhvervsuddannelsesvirksomheder inden for vinfremstilling
- højere læreanstalter, videnskabelig forskning og teknologisk udvikling.