Keystone logo
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Introduktion

Beyond Excellence

Brug innovativ teknologi

100% Uddannelse On-Line Specielt designet til On-Line Distribution Studere fra overalt i verden

høj kvalitet

Autoriseret af staten Florida, USA Metoder og materialer Harvard Business School

Fleksible skemaer

Tillad studere og arbejde samtidig Komplet Racing letter korte vilkår

rimelige omkostninger

Effektiv drift Flytning Student Besparelser Lavere omkostninger og høj kvalitet

Pædagogisk filosofi

Florida University UTH bruger en webside som sin globale portal og vigtigste adgangspunkt til at levere online uddannelsessystem. Til dette formål har UTH Florida University udviklet et e-learning portal let og dynamisk adgang, som giver eleverne mulighed for at tage klasser i et sikkert og professionelt miljø. Florida UTH University vil give de studerende og instruktører, alle læringsressourcer og materialer via en e-læringsplatform. Alle læringsressourcer, herunder oplysninger fra tredjeparter, vil være tilgængelige via vores centraliseret platform.

Alle brugere kan interagere med platformen både synkron og asynkron. Der er asynkrone, hvis alle ikke behøver at være til stede eller tilsluttet på samme tid, såsom samspil i fora, posthus, wikis osv På den anden side, de synkrone aktiviteter er interaktioner i realtid eller levende, og omfatter blandt andre via chat eller videokonference.

Den læringsplatform Florida University UTH er designet til at arbejde med enhver pc, laptop eller tablet, skal du bruge en webbrowser med adgang til internetforbindelsen.

UTH, der studerer i Florida?

UTH Florida University blev grundlagt for at opfylde behovene i den indvandrer samfund i Florida og USA. Ved at tilbyde fleksibilitet en online uddannelse og overkommelige undervisning omkostninger, forventer UTH Florida University sine kandidater opnå bedre niveauer i udviklingen af ​​deres karriere og de økonomiske udsigter på lang sigt.

Samtidig, UTH Florida er det ideelle valg for studerende i Latinamerika, som ønsker at forbedre deres karrieremuligheder ved at få en uddannelse grad udstedt af et universitet godkendt af Education Department of staten Florida. En amerikansk diplom kan opfattes af markedet som har en højere kommerciel værdi og bedre positioneret til at overføre det til andre lande.

Online

Innovative + High Quality + Omkostninger Modest

Florida UTH University opererer 100% online og tilbyder sine tjenester i et virtuelt miljø designet specielt til dette formål, og gennemføre hensigtsmæssige foranstaltninger for at opfylde de uddannelsesmæssige behov for deres studerende teknologier. Vi leverer kvalitet læring erfaringer gennem problemløsning, mens vi fremme kreativitet og innovation.

UTH Florida University er forpligtet til den model af fjernundervisning. Vi mener, at online-undervisning er forstyrrende innovation i det 21. århundrede, som vil bryde paradigme af de videregående uddannelser, der endelig vil bringe overkommelig uddannelse og tjenester af høj kvalitet til alle og på alle steder, således at vore samfund og lande vokse og trives.

fleksibel

Online uddannelse giver stor fleksibilitet i planlægningen studietid kan eleverne at planlægge deres studier og opgaver i tidsplanen, der er mest praktisk, at give dem mulighed for at arbejde og tjene penge, mens han studerede til en grad, der vil hjælpe dem med at forbedre deres økonomiske udsigter.

beskedne omkostninger

Online uddannelse er enkel, er ingen dikkedarer muligheder og så ikke tilbyde den "oplevelse af universitetets liv." Til gengæld online system giver en mere økonomisk vej til at opnå uddannelsesmæssige kvalifikationer og professionelle værktøjer, der ønskes.

høj kvalitet

Case Method

Alle kurser på kandidatniveau udføres med sagen metode til at opnå neddykning studerende i virkelige situationer, der påvirker virksomheder og kræver studerende til at udvikle, præsentere og forsvare løsninger blandt de alternativer, der tilbydes af deres medstuderende. Denne metode kræver aktiv deltagelse af de studerende og udvikling af kritisk tænkning.

Sagen metode undervises som et diagnostisk redskab til brug i problemanalyse og mønstergenkendelse, er det designet til at lære af instruktører gerne lære af andre elever i et miljø, der fremmer deling kollektive erfaringer og unikke synspunkter til hver elev.

Inden diskussionen af ​​hvert enkelt tilfælde de bliver undervist specifikke business-værktøjer og anvendes til særlige situationer, der er under analyse. Det kræver de studerende til at analysere et problem, udvikle løsninger, overveje alternativer og vælg en handlingsplan. Anbefalingerne fra hver elev deles med andre studerende og forsvarede i åben diskussion, som stimulerer gruppe samarbejde, udvikle kommunikationsevner og kritisk analyse af alternativerne.

Harvard Business School Publishing

Case materialer, der anvendes af UTH Florida University er blevet udviklet og distribueret af Harvard Business School og Harvard Business Publishing. Desuden har alle instruktører UTH Florida University blevet uddannet i brugen af ​​sagen metode Harvard Business School professorer.

Og undervisningsmateriale modtaget fra Harvard Business School Publishing er vigtige faktorer for vores mål om at levere et højt niveau af kvalitet i uddannelserne, vi tilbyder inden for business administration.

Uddan dig selv på spansk

Alle kurser udbudt af Florida University UTH gennemføres 100% på spansk. Derfor behøver eleverne ikke lære engelsk for at få en uddannelse på et universitet beliggende i staten Florida.

De principper, der undervises i en uddannelse i Business Administration er universelle og derfor er der ingen grund til at oversætte til at lære at anvende dem på den karriere for en studerende. Målet med Florida Universitet er MAE overføre og udvikle de nødvendige for en karriere i erhvervslivet og kendskab til engelsk værktøjer, selvom anbefales, er ikke nødvendig for en succesfuld karriere.

Studerende, der ønsker at udvikle færdigheder i engelsk opfordres til at tilmelde sig specialiserede sprogprogrammer.

licens

UTH Florida University er blevet godkendt og har tilladelse til at udbyde videregående uddannelser udstedt af Kommissionen for Independent Uddannelse Department of Education i staten Florida. Yderligere oplysninger om denne institution kan fås ved henvendelse til Kommissionen 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32.399.

Placeringer

  • Tampa

    Tampa, USA

Spørgsmål