Keystone logo
Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti Teknologi PETRONAS

Introduktion

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) blev etableret i 1997 og er vokset til at være en af ​​de mest fremtrædende private universiteter i Malaysia. UTP tilbyder en bred vifte af industri-relevante tekniske, videnskabelige og teknologiske uddannelser på bachelor-og postgraduate niveauer, og har til formål at producere helstøbte kandidater med gode lederevner og kommunikationsevner. UTP har produceret mere end 10.000 kandidater og har i øjeblikket en indskrivning af over 6.000 bachelorer og 1.200 kandidater fra mere end 66 lande verden over.

På mindre end to årtier siden oprettelsen har universitetet opnået prestigefyldte nationale og internationale anerkendelser. UTP er den eneste private universitet i Malaysia, der skal placeres i top 160 under Quacquarelli Symonds (QS) University Rankings: Asien 2015 og blev rangeret på 288 for 2015 QS World University Rankings under Engineering and Technology fakultetet.

UTP har gjort en prisværdig præstation i QS World University Rankings by Subject i 2016. QS har anerkendt UTP som blandt verdens elite institutioner i fire af de 42 emner fremhævede i denne prioritering.

Året markerer en betydelig forbedring i ranking for Kemiteknik og Mekanik fag. Kemiteknik har forbedret sin position og nu rangeret som Top 150 i verden i forhold til top 200 i 2015. Samtidig er Mechanical Engineering nu placeret i Top 200 i forhold til top 250 i 2015. Dette er en enorm præstation for Mekanisk Teknologi, som kun gjort sin jomfrurejse indgang til QS ranking system kun sidste år.

De Elektronik Engineering and Computer Science & Information Systems emner forblive i top 250 og Top 350 hhv.

UTP er den eneste private universitet i Malaysia for at være klassificeret en 4-stjernede institution af QS, med en maksimale fem stjerner i fem områder ud af otte, nemlig beskæftigelsesegnethed, internationalisering, innovation, faciliteter og rummelighed.

Universitetet gennemfører omfattende forskningsaktiviteter i samarbejde med Petronas og andre institutioner og industrier lokalt og i udlandet med fokus på ni nicheområder som Enhanced Oil Recovery, kuldioxid Management, Deepwater Technology, Nanoteknologi, Green Technology, Biomedicinsk Teknologi, Hybrid Energy Systems, Intelligente Byer og bæredygtige ressourcer.

UTP er den første og eneste private universitet at få tildelt en 6-stjernet rating (den højeste ydeevne niveau) af Malaysia Research Assessment for sin indsats for forskning, udvikling og kommercialisering.

UTP fortsætter med at levere markante uddannelsesmuligheder til sine elever med ratingen af ​​Tier 5 (Fremragende) University for SETARA (Rating System for malaysiske højere uddannelsesinstitutioner) og opnåede Tier 5 for D-SETARA (Disciplin-Based Rating System) i Engineering.

UTP gør sin debut i QS World University Ranking 2016/2017!

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) har gjort sin debut i 2016/17 QS World University Rankings, ind i 601-650-båndet. UTP er også den eneste private universitet i Malaysia for at gøre det til placeringerne. Læs mere på http://www.utp.edu.my/The%20University/sitepages/article.aspx?param=134

Vision

En leder i Teknologi Uddannelse og Center for kreativitet og innovation.

Mission

UTP er et institut for videregående uddannelse. Vi giver mulighed for udøvelse af viden og ekspertise til fremme af teknik, videnskab og teknologi til at forbedre nationens konkurrenceevne. Vores mål er at producere godt afrundede kandidater, der er kreative og innovative med potentiale til at blive ledere af industrien og nationen. Vores mål er at give næring kreativitet og innovation og udvide grænserne for teknologi og uddannelse til gavn for samfundet.

Placeringer

  • Ipoh

    Universiti Teknologi PETRONAS 32610 Seri Iskandar Perak Darul Ridzuan, , Ipoh

    Spørgsmål