Keystone logo
Utrecht University Master of Arts i global kriminologi
Utrecht University

Master of Arts i global kriminologi

Utrecht, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.209 / per year *

På campus

* EU/EØS, Surinam eller schweiziske studerende; 17.500 €: Internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vil du forstå Mexicos rolle i kokainhandelen, hvorfor en hollandsk multinational dumper affald i et afrikansk land, eller hvordan unge hollandske muslimer rekrutteres til kampe i Syrien? Er du nysgerrig efter fænomener som internetsvindel, fødevarekriminalitet eller mobilt banditteri? Gamle og nye former for global kriminalitet udvides hurtigt, ligesom midlerne til at kontrollere den. Holland fungerer både som en stor korsvej i den ulovlige strøm af varer, mennesker og tjenester og som en central vært for internationale organisationer som Europol, Greenpeace og Den Internationale Straffedomstol. Narkotikasmugling, menneskesmugling, international terrorisme, korruption, miljøskader, finansiel og virksomhedskriminalitet og konflikter om naturressourcer har alle globale dimensioner. At tackle disse spørgsmål kræver moderne instrumenter, der overskrider nationale grænser.

MA i Global Criminology er et etårigt masterprogram, der udstyrer de studerende med den viden, færdigheder og forståelse, der kræves for at arbejde med lokale og globale kriminalitetsspørgsmål, kriminalitetspolitikker og kriminalitetskontrolstrategier. Programmet tilbyder et tværfagligt, kritisk og komparativt perspektiv inden for kriminologi, åbent for studerende med en BA-grad i jura, kriminologi, samfundsvidenskab eller enhver anden beslægtet social disciplin såsom økonomi, historie eller medievidenskab, for at nævne nogle få.

Der er en stigende efterspørgsel efter kvalificerede forskere, jurister og politiske beslutningstagere, der kan løse disse og sammenlignelige spørgsmål. Er du en tværfaglig ekspert eller kriminolog, der ønsker at yde et væsentligt bidrag til feltet? Er du en person, der ønsker at arbejde inden for jura og sociale reformer – eller en hvilken som helst sektor, der beskæftiger sig med voksende former for lokal og global kriminalitetsbekæmpelse? Vil du være en del af en kandidatuddannelse med studerende fra forskellige kontinenter? Så er MA i Global Criminology på Utrecht University det rigtige valg for dig!

Programresultat

Karrieremuligheder

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MA i kriminologi og strafferet
    • Brighton, Det Forenede Kongerige
  • MA Kriminologi & Kriminalretfærdighed
    • Wallisdown, Det Forenede Kongerige
  • MA i kriminologi
    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige