Keystone logo
University of Utah

University of Utah

University of Utah

Introduktion

College of Humanities er det næststørste på campus og er kernen i University of Utah mission og oplevelsen af videregående uddannelse. Det består af syv akademiske afdelinger og otte tværfaglige centre, herunder to nationale ressourcecentre (Asia Center og Center for Latinamerikanske studier) og et nationalt sprogressourcecenter, der ligger i det andet sprogs undervisnings- og forskningscenter.

Kollegiet er også vært for adskillige tværfaglige programmer, herunder freds- og konfliktstudier, internationale studier og det nationalt anerkendte kandidatprogram for miljøvidenskab. Kollegiet samarbejder om forskning og instruktion med afdelinger og colleges overalt på universitetet.

Humaniora lærer os at sætte spørgsmålstegn ved verden omkring os for bedre at forstå vores plads i den. Inden for humaniora søger vi at forstå nuancerne i kulturelle spørgsmål, at fortolke menneskelig oplevelse og at sætte pris på kraften i ord og ideer. Ved at studere humaniora udvider vi vores historiske, etiske, sociale og internationale perspektiver, samtidig med at vi forbedrer os intellektuelt og kreativt.

Placeringer

  • Salt Lake City

    Presidents' Circle,201, 84112, Salt Lake City

    Spørgsmål