Keystone logo
Universitatea De Vest Din Timisoara

Universitatea De Vest Din Timisoara

Universitatea De Vest Din Timisoara

Introduktion

Universitatea de Vest din Timişoara ( UVT ) / West University of Timişoara (WUT) er den største videregående uddannelsesinstitution og forskningscenter i det vestlige Rumænien. Dets samfund omfatter omkring 16000 studerende og over 700 akademiske medarbejdere. Det er et omfattende universitet, herunder 11 fakulteter med deres respektive afdelinger, samt en afdeling for læreruddannelse.

De fakulteter, der arbejder inden for rammerne af UVT tilbyder nationalt akkrediterede studieprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau inden for følgende fagområder: Kunst og Design; Kemi, Biologi, Geografi; Økonomi og erhvervsøkonomi; Lov; Bogstaver, Historie og Teologi; Matematik og datalogi; Musik og teater; Fysisk Uddannelse og Sport; fysik; Politiske Videnskab, Filosofi og Kommunikationsvidenskab; Sociologi og psykologi.

West University of Timisoara giver de studerende mulighed for at kombinere teoretisk og praktisk viden i et tværfagligt og tværfagligt miljø og forbereder dem til at komme ind på et globaliseret arbejdsmarked. Med mere end 5% af den studerende, der er international, er universitetet intensivt involveret i internationaliseringsprocesser med vores fakulteter, der tilbyder over 20 uddannelser på fremmedsprog (engelsk, tysk eller fransk) på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau.

Universitetets stærke fokus på akademisk kvalitet støttes også af UVT tilknytning til Den Europæiske Sammenslutning af Universiteter og Den Internationale Sammenslutning af Universiteter (IAU) samt mange andre internationale organer og foreninger (Agence Universitaire de la Francophonie, Europæisk sammenslutning for international uddannelse, europæisk sammenslutning af Erasmus-koordinatorer osv.). Derudover gennemfører West University of Timisoara årligt over 100 forskningsprojekter, hvoraf omkring 30% har en stærk international dimension. Fremme af en multi- og tværfaglig tilgang til videregående uddannelse og forskning med et tydeligt fokus på internationaliseringen har WUT over 380 bilaterale aftaler, der fremmer udvekslinger i Erasmus-programmet og over 180 andre bilaterale aftaler med højere læreanstalter over hele verden. På årsbasis har West University of Timisoara over 300 udadvendte studerende (studier og placering), der forfølger en mobilitet i udlandet, samt over 200 indkomne mobilitetsstuderende, der er arrangeret inden for rammerne af Erasmus mobilitetsprojekter. Derudover forløber omkring 600 internationale studerende årligt et fuldt uddannelsesprogram hos WUT. Med en anslået forhøjelse på 15% i internationale studerende tal for det næste akademiske år er vores universitet forpligtet til at støtte den personlige og faglige udvikling af studerende i en stadig internationaliseret akademisk verden. Højt fokuseret på internationaliseringen af ​​læseplaner er West University of Timisoara mere og mere orienteret mod muligheder for kandidaternes optagelse på et globaliseret arbejdsmarked.

I sidste ende er Westi University of Timişoara en del af en meget multikulturel og dynamisk by, der tilbyder mange muligheder for at lære, selv ud over det akademiske liv. Timişoara er ikke kun en kosmopolitisk by stærkt forbundet med resten af ​​Europa, men også byen med den højeste internethastighed i verden og en fremtidig europæisk kulturhovedstad i 2021. At studere her kan således gavne eleverne på mange forskellige måder. Desuden har universitetet et moderne og fuldt udstyret bibliotek samt forskellige sprog- og kulturcentre (kinesisk, portugisisk, fransk, tysk, østrigsk, italiensk, spansk, serbisk mv.). Sidst, men ikke mindst, er student campus beliggende i hjertet af byen og er i sig selv en attraktion, med mange muligheder for fritid og levevis.

Placeringer

  • Timișoara

    Blvd. V. Parvan 4, 300223, Timișoara

Spørgsmål