Keystone logo
© BIMM University
UWE Bristol

UWE Bristol

UWE Bristol

Introduktion

Hos UWE Bristol giver vi dig mulighed for at træffe et valg. At vælge et universitet, der udfordrer sig selv lige så meget som dig. At vælge en passion, der giver dig et formål. At vælge et fællesskab, der viser vejen og opmuntrer dig til at sætte spørgsmålstegn ved alting og til at blive den bedste, du kan være.

Ændre verden

Hos UWE Bristol er vi fokuseret på at løse fremtidens globale udfordringer gennem fremragende læring, verdensledende forskning og en iværksætterkultur.

Her giver vi vores elever mulighed for at træffe et valg. At vælge et universitet, der presser sig selv lige så meget som det presser dem. At vælge et fællesskab af originale tænkere, der bryder nye grænser og viser vejen.

Fra vores støtteprogrammer for virksomheder til masterclasses i industrien. Professionel mentorordning for iværksættervirksomheder. Verdensførende forskningsfaciliteter til muligheder for erhvervserfaring i hele verden. Vi giver vores studerende de værktøjer, de har brug for, så de kan omsætte deres idéer til virkelighed.

Hvert af vores banebrydende kurser er blevet udviklet i samarbejde med branchefolk. Og mere end 150 har en professionel akkreditering fra brancheorganisationer. Sammen med undervisning i verdensklasse er de designet til at udstyre de studerende med de mest efterspurgte færdigheder og den slags tankegang, som arbejdsgiverne ønsker og har brug for. Så når du afslutter UWE Bristol, er du klar til at tage kampen op med verden.

Vores tankegang

Vi mener, at det er først, når man spørger "hvad nu hvis?", at man opdager "hvorfor ikke?". Derfor er vi ikke bange for at stille vanskelige spørgsmål - og tage fat på de store problemer direkte. Det er vores måde at fortsætte med at gøre en reel forskel i den måde, vi lærer, analyserer og bidrager til den verden, vi lever i.

Vores værdier

Ambitiøs

Vi er ikke bange for at forme, udfordre og tage fat på de store spørgsmål, at tage initiativ og bane vejen.

Inkluderende

Vi gør UWE Bristol til et støttende og inspirerende sted at lære og arbejde - et sted, hvor mangfoldighed af erfaringer og perspektiver fremmes, og hvor læring og forskning deles og er tilgængelig.

Innovativ

Vi skaber nye muligheder for de mennesker, der arbejder og studerer hos os. Vi tager imod forskellige idéer og går forrest i nye og bæredygtige måder at gøre tingene på.

Samarbejde

Vi har stærke forbindelser lokalt og globalt. Vi hjælper mennesker og organisationer med at blive det bedste, de kan, og skaber tillid i hele vores universitetsmiljø og uden for det.

Initiativrig

Vi indgyder en tørst efter ny viden, dens skabelse og anvendelse og giver vores studerende og medarbejdere mulighed for at udvise en kreativ, spørgende tilgang, en selvtillid, der kan klare det, og evnen til at navigere i usikkerhed.

Campus funktioner

  Placeringer

  • Bristol

   University of the West of England Frenchay Campus Coldharbour Lane, , Bristol

  • Stapleton

   Blackberry Hill, BS16 1DD, Stapleton

   • Bristol

    UWE Bristol City Campus, , Bristol

    Spørgsmål