Keystone logo
VSB - Technical University of Ostrava

VSB - Technical University of Ostrava

VSB - Technical University of Ostrava

Introduktion

Hvem vi er

Grundlagt i 1849 og VSB - Technical University of Ostrava (VSB-TUO) er et tjekkisk offentligt universitet med en lang tradition inden for ingeniøruddannelse og -kvalitet af høj kvalitet. Disse traditionelle kerneværdier er løbende opdateret for at afspejle aktuelle avancerede teknologier og industriens stadig voksende behov. VSB-TUO har stærke forbindelser til industrien og trives med anvendt forskning i samarbejde med virksomheder og institutioner over hele verden for at finde innovative løsninger på moderne problemer.

Undersøgelse ved VSB-TUO lægger vægt på praktisk uddannelse, mens man undersøger reelle problemer fra nutidens avancerede industrier ved hjælp af den nyeste software og instrumenter. I mange fag er 50% af undervisningen praktisk orienteret, hvilket perfekt komplementerer den avancerede teoretiske undervisning og sikrer, at kandidater har fået den uddannelse og erfaring, som arbejdsgivere søger over hele verden.

Vision

Vi er blandt de største europæiske universiteter, der tilbyder teknisk og økonomisk uddannelse, udfører anvendt og grundlæggende forskning og sikrer nødvendig teknisk vejledning, konsultation og ekspert service til samfundet.

Vores mission

Vi er en del af det universitetssystem, der er det højeste niveau i uddannelsessystemet i Tjekkiet. Vi videregiver viden, udvikler færdigheder og skaber et rum til den faglige vækst af enkeltpersoner og udvikling af hele samfundet inden for områder med teknologiske og økonomiske specialiseringer. Vi samarbejder med statslige organisationer, lokale myndigheder, indenlandske og udenlandske universiteter, videnskabelige institutioner, organisationer og enkeltpersoner. Vores grundlæggende opgave er:

 • Tilvejebringelse af videregående uddannelse
 • Udvikle forskning og udvikling
 • Udvikle samarbejde med praksis

Etiske regler

Med den etiske kodeks forkynder VSB - Technical University of Ostrava, som bærer af europæisk kultur og uddannelse, de moralske værdier, der følger af det europæiske kulturelle miljø og stræber således efter en høj standard for etisk adfærd ud over de obligatoriske juridiske normer.

Statistik

 • 3176 succesfulde kandidater i år
 • 40 % af VSB-TUO dimittender er kvinder
 • Over 100 fordele ved et kandidatkort

  Campus funktioner

  Et moderne campus, som vi fortsætter med at opgradere

  Vi udvikler konstant vores campus for at sikre et kvalitetsmiljø for vores studerende med nye og renoverede bygninger, forskningscentre, laboratorier og komfortable klasseværelser.

  Campus i VSB-TUO huser alle former for faciliteter til studerende, ansatte, men også for offentligheden. Vores campus kan være et andet hjem for dig.

  En af de største campusser i Centraleuropa

  Campus for VSB - Technical University of Ostrava er en af de største i Centraleuropa. Bortset fra indkvartering tilbyder det også cateringtjenester, sports- og kulturfaciliteter og en række andre tjenester. På denne campus kan du også finde et postkontor, studerende butikker og en gratis wifi-forbindelse til alle studerende. Inden på campus er der også et galleri, et bibliotek og en pc-pavillon. Studerende kan bruge tjenester fra en lokal læge, en psykolog eller en karriere konsulent.

  Campus VSB-TUO tilbyder en bred vifte af sportsfaciliteter for studerende, ansatte, men også for offentligheden. På campus er der udendørs badminton- og volleyballbaner, en klatrevæg, indendørs basketball- og volleyballbaner og en fodboldbane med kunstgræs. Du kan spille bordtennis, prøve at træne kampsport, gå til fitnesscentre eller til vores aerobe hal, hvor du kan vælge mellem hurtige eller langsomme træningsformer. En offentlig swimmingpool er inden for rækkevidde - kun et sporvognsstoppested væk.

  VSB-TUOs hovedcampus er beliggende i de meget hyggelige omgivelser i Poruba - i nærheden af en skov med stier til inline-skøjteløb eller cykling. Campus er forbundet med offentlig transport til andre dele af Ostrava, selv om natten. Ostrava er meget godt tilgængelig ikke kun med tog, men nu motorvejen er afsluttet, også med bus og bil.

   Placeringer

   • Ostrava

    17. listopadu 2172/15, 708 00 , , Ostrava

   Spørgsmål