Keystone logo
Vancouver Island University

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Introduktion

Dette er et sted for anerkendelse og retfærdig adgang, opnåelse og personlig opmærksomhed - en særlig blanding af et omsorgsfuldt, nærende miljø adskiller VIU fra andre universiteter. Det er en vigtig ingrediens til en værdibaseret uddannelse, der skaber et miljø, der afbalancerer akademiske præstationer med det mål at udvikle studerendes sociale og forholdsevner, der varer livet ud, gør en forskel og modellerer andre til at gøre det samme. Ved at gøre dette yder VIU et uvurderligt bidrag til meget stærkere og sundere samfund og en bedre verden.

Support og studerendes præstation går hånd i hånd.

Studerende og alumner fortæller os hele tiden, hvordan VIUs små klasser og omsorgsfuld støtte fra fakultetet og personalet har gjort en forskel for dem med at finde succes i deres studier. Opmærksomheden på hver elevs behov går langt ud over et tal. Resultatet? Studerende har mulighed for at blive kandidater, der er sikre, motiverede og parat til at påtage sig verden, når de træder ind i fremtidige karrierer.

Studerende blomstrer i undervisningsfokuserede klasser.

Studerende går ud over programmer, der giver et match for deres lidenskab, deres ambition og deres fremtidige karriereaspirationer. Fokus på VIU er på at hjælpe studerende med at nå deres mål, forberede sig på karriere og opnå succes, som de måske ikke engang havde forestillet sig, da de startede. Studerende oplever praktisk læring, individuel opmærksomhed og mange muligheder for bachelorforskning.

Med mere end 120+ programmer er der mange veje fremad.

Studerende kan finde det rigtige VIU-program til at hjælpe dem med at forberede sig på en lang række karrierer. Rådgivere er med dem fra dag ét, uanset om de starter med grundlæggende opgradering til universitetets indgang, eller hvis de er en top gymnasielærer, der deltager i stipendium.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Nanaimo

    Fifth Street,900, V9R 5S5, Nanaimo

    Spørgsmål