Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Introduktion

VELKOMMEN til vores verden af rejse og glæde

Vi på Vantage Travel tilbyder fornemte verdensomspændende ferie og rejser.

Vi er også stolte af at være en specialiseret og erfaren DMC i USA og Egypten. Vi fokuserer på dine rejsebehov og ønsker. Vi er her for at hjælpe dig med at planlægge og træffe de rigtige beslutninger for at tilfredsstille dine rejsebehov, matche dit budget og skabe utrolige langvarige søde minder.

Vi vil gerne fortælle dig, at du bliver værdsat som en besøgende, og hvis du bliver kunde, så forvent det bedste fra os. Vi opretholder høje standarder inden for vores firma, så du aldrig behøver at gå igennem en dårlig dag i din ferie / forretningsrejse. Uanset hvad årsagen bag din rejse er, imødekommer vi dig med de bedste tjenester, der er tilgængelige på markedet.

111550_pexels-photo-297755.jpeg

Om os

Vi specialiserer os også i forretningsrejser for at imødekomme fagfolk, der skal overholde frister. Vores team kan hjælpe dig med at gøre følgende: reservere flyrejser, book hoteller, flyve lufthavne, få limos, lav rejseplaner og find områder til sightseeing.

Vi har leveret uovertrufne rejsetjenester til smukke steder siden 2009. Vi fokuserer på at maksimere nydelsen af vores kunders oplevelse, mens de rejser gennem nogle af de mest utrolige lande i verden.

Uanset om det vil være Egyptens fantastiske pyramider, antikke basarer i Tyrkiet, Calat Alhambra i Spanien, Amazing New Zealand, Fransk Skønhed, Englands Kultur eller endda de smukke Middelhavsstrømme i Grækenland og mange andre destinationer, tager vi dig der.

Vantage Travel International og dets partnere garanterer, at du vil være tilfreds med den rejseoplevelse, vi skal levere. Ikke længere længe ventede og uventede problemer, det er tid for dig at rejse med lethed og komfort.

111552_pexels-photo-346885.jpeg

Biografi

Min partner og jeg er lidenskabelige med at rejse verden, som vi tror, det gør os lykkelige og nyder livet. Vi elsker at engagere og inspirere folk overalt og virkelig tro at rejse kan ændre folks liv og fremme fred. Rejser styrker vores evne til kommunikation, hæver erfaringer og accept af hinanden. Vi tror måske, at andre er forskellige, indtil vi rejser og opdager, at vi alle er bare mennesker.

Raed har en lang erfaring i rejsebranchen startede i 1987 som en egyptologdosent og tourdirektør, rejsepædagog og rejsearrangør, da blev han administrerende direktør for Vantage Travel siden 2009, mens Maggie startede som international advokat, men hendes passion for at rejse og hende lyst til at give hendes søn en chance for at være et globalt barn og opdage verden omkring ham skubbet hende for at afslutte det formelle lovliv og tilslutte sig denne sjovt elskede industri, der holder hende og andre lykkelige.

Vores vision for Vantage Travels International har altid været at give folk rejsen i livet. ligner det, vi har oplevet os selv, og vi håber, at vores tjenester vil få dig til at blive forelsket i verden også.

Vi er begge en del af og støttet af et team på tyve erfarne fagfolk i Vantage Travel International . Vi er glade for at starte en dialog, lære om dig, arbejde med at planlægge din næste ferie eller forretningsrejse og se et smil af tilfredshed på dit ansigt ...

Raed og Maggie

111551_pexels-photo-219014.jpeg
 • Top Destinationer: Vores top destinationer, der opererer i, er Egypten, Grækenland, Dubai, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, New Zealand, Oman, Bahrain, Spanien og Tyrkiet. Vi tilbyder også europæiske flod krydstogter samt egyptiske flod krydstogter.
 • Specialiteter: Vi specialiserer os i skræddersyet produkt sammen med yderst personlige tjenester inden for fritids- eller forretningsrejser.
 • Seneste rejser: Vi har været over hele verden, og vores seneste rejser var til New Zealand, Australien, Storbritannien og Tyskland.

Placeringer

 • New York

  477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland

   Auckland, New Zealand

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål