Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Introduktion

Vatels historie

Det er en institution, der har brugt 40 år på at forberede fremtidige ledere og direktører for den internationale hotelbranche. Hans uddannelse består af en bachelorgrad i International Hotel Management.

Vatel uddannelse strækker sig til 34 lande, med 55 skoler, med mere end 9.000 elever, 39.000 kandidater rundt om i verden, 520 lærere og et netværk af vigtige samarbejdspartnere rundt om i verden.

Programmet

Bacheloruddannelsen i International Hospitality Management ved Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra er rettet mod kandidater, der med succes har gennemført deres Baccalaureate eller Higher Level træningscyklus.

Det underviste program gør det muligt at dække uddannelsesbehovene i hotel- og turistindustrien og tilbyde den studerende specialiseret træning.

Undervisningsmetoden er en vellykket kombination og balance mellem træningspraksis og akademisk træning tilpasset de nye krav og aktuelle krav fra sektoren.

Vores fakultet har højt kvalificerede lærere, alle aktive fagfolk i sektoren, som er forpligtet til at bygge bro mellem teoretiske emner og professionel erfaring. Derudover har uddannelsen en klar international orientering, der giver de studerende mulighed for at udvikle sig i en globaliseret kontekst, der svarer til professionens forhåbninger.

Træningsmål

Erhverve og mestre teknikker til tilsyn og ledelse, udvikle forretningsmæssige kvaliteter med et åbent sind, især inden for international turisme og gæstfrihed.

Titel og varighed

 • Fransk statstitel registreret i RNCP ved ministerielt dekret og certificeret niveau II
 • Samlede point: 180 ECTS (European Credit Transfert System).
 • Studiets varighed: 3 år
 • Mulighed for at tilbyde den internationale kvalifikation EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism, ud over VATEL-skolernes.

Klassernes sprog

 • spansk
 • Gradvist vil eleverne modtage undervisning på engelsk (op til 30 % af deres undervisningstimer).

adgangskrav

 • Bachelorgrad eller højere grad.
 • Bestå Vatels egne adgangstests.

Anvendt Forskningscenter

Cirvath (Vatel International Research Center in Tourism and Hospitality) er et forskningscenter, hvor professorerne fra Vatel-gruppen forudser og endda bidrager til udviklingen af turisme og gæstfrihedsindustrien. Studerende får gavn af hele deres studietid.

Fritidsaktiviteter

Hos Vatel Andorra anser vi det for væsentligt, at studieplanen omfatter aspekter ud over det akademiske liv, derfor er programmet forstærket med ekstracurricular aktiviteter, som vil udvide faglig viden og forbedre ledelsesevner, strategisk kapacitet og iværksætterånd hos vores studerende.

Nationale og internationale praktikophold

Vatel Andorra har planlagt forskellige perioder med nationale og internationale praktikophold, som varierer afhængigt af det pensum, der studeres i løbet af skoleåret. Studerende tilegner sig på denne måde erfaringer relateret til virkeligheden af deres fremtidige profession, udvikler færdigheder til teamwork og eksperimenterer i det miljø, de er rettet mod.

Skolen har aftaler med de bedste kæder, hotelvirksomheder og turistvirksomheder i verden, så dens elever gennemfører praktik. På den måde får de studerende mindst ét års praktik, som gør dem klar til at tilpasse sig virkeligheden på arbejdsmarkedet.

karrieremuligheder

Professionen åbner op for nye sektorer, der tilbyder diversificerede professionelle karrierer såsom uafhængig gæstfrihed og nationale eller internationale kæder, professionel turisme og fritidsturisme, landbrugsfødevarer og stor distribution, luft-, land- og søtransport, servicevirksomheder mv...

De egenskaber, der er udviklet af Vatel-kandidater, såsom en følelse af gæstfrihed, lytning, elegance, knowhow og at være, gør profiler værdsat af luksusindustrien og prestigefyldte mærker.

Grunde til at studere i Andorra

 • Det er et af de sikreste lande i verden.
 • Det er det skiland med flest solskinsdage.
 • Andorra fører ranglisten over destinationer med flere turister pr. indbygger.
 • Det modtager mere end 8 millioner besøgende og mere end 2 millioner turister om året. Det har 3 ski-domæner i top 10 værdi for pengene i Europa.
 • Det har et stort fritids- og sportstilbud: shopping, kultur, gastronomi, tema- og forlystelsesparker, internationale sportsbegivenheder, spa- og wellnesscentre, blandt andre.
 • Skolen ligger i en uforlignelig natur med alle en storbys privilegier. Det ligger 2 minutter fra sportskomplekset og svævebanen, der giver adgang til skiløjperne og 10 minutter fra Andorras kommercielle centrum.
 • I Andorra kan eleverne nyde alle former for sociale, rekreative og sportslige aktiviteter.

MARCO POLO Internationale Program

Elevudveksling mellem Vatel-skoler.

Med Marco Polo-programmet tilbyder Vatel Andorra eleverne muligheden for at udvikle deres træning på internationalt plan og afslutte det andet år af deres studier på en af de 55 Vatel-skoler i verden.

Eleven opdager et nyt land og fordyber sig i en anden kultur, på et andet sprog og forbereder sig bedre på en international karriere. Derudover fremmes sameksistens i klasseværelserne mellem klassekammerater fra forskellige lande og deres integration i studie- og arbejdsteam, der favoriserer mangfoldighed.

Campus funktioner

En handelsskole med banebrydende udstyr

 • Klasseværelser udstyret med audiovisuelt udstyr og projektorer
 • Mødelokaler
 • Dedikerede studierum til studerende
 • Gratis internetadgang (Wi-Fi forbindelse)

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål