Keystone logo
Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Introduktion

En fransk international hoteluddannelsesskole

Vatel ankommer til Paraguay i 2011 som den eneste nationale skole, der tilbyder en dobbelt grad og giver sine studerende et eksamensbevis anerkendt af den franske stat, bacheloren. Vatel-skolernes verdensomspændende succes skyldes, at vi opretholder et dobbelt uddannelseskoncept, hvor 50% læres i klassen og de resterende 50% i praktikpladser og praktikpladser i de bedste hoteller i vores land og i verden. Forbliver altid tro mod filosofien om, at "al teoretisk viden skal verificeres øjeblikkeligt gennem praksis."

I Asuncion vil vi arbejde med den blændende antagelse og pragt af Wyndham-hotellerne.

Vores fakultet består af anerkendte fagfolk, der ikke kun formidler teoretisk viden, men også praktisk viden fra så mange års erhvervserfaring, at de er blevet benchmarks på området.

Hos Vatel arbejder vi ikke kun med akademisk og erhvervsuddannelse, men også med den kognitive udvikling af vores studerende, idet de tilføjer vigtigheden af traditionelle etiske værdier af respekt, disciplin, positiv og proaktiv holdning, ved hvordan de skal være og personlig præsentation

StockSnap / Pixabay

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg

Internationalisering er et grundlæggende punkt i dannelsen af Vatel.

Marco Polo-programmet, Bedste innovation i et akademisk program, giver Vatel Paraguay-studerende mulighed for at studere deres andet år på et andet Vatel-institut i verden.

De er også en del af et voksende netværk, i øjeblikket har Vatel 9.000 studerende og 35.000 kandidater i kontakt takket være VatelAlumni-portalen.

Med en meget konkurrencedygtig og nuværende akademisk plan tilbyder Vatel Paraguay et dobbelt paraguaysisk / fransk eksamensbevis, der garanterer en hurtig professionel indsættelse:

 • Grad i International Hotel Management - MEC Paraguay
 • Bachelor i International Hotel Management - Frankrig

Akademiske gebyrer

Klik her for mere information om akademiske gebyrer .

Placeringer

 • Ciudad del Este

  Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña, 7000, Ciudad del Este

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål