Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Introduktion

Blandt de bedste

Victoria University of Wellington er nummer et i New Zealand for intensitet af højkvalitetsforskning og rangerer i top 2 procent af verdens 18.000 universiteter ifølge 2022 QS World University Rankings. Vi har tætte forbindelser til landets erhvervsliv, regering og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi er placeret i en sikker, kompakt, kreativ og blomstrende by, der er ideel til studielivet.

Når du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du presset til at tænke selvstændigt og inspireret til at få succes. Du vil bygge et stærkt grundlag for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Du lærer af akademikere og forskere i verdensklasse og drager fordel af vores tætte forbindelser med New Zealands erhvervsliv, regering og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi tilbyder studerende et valg mellem mere end 80 programmer og er rangeret i top 1 procent af verdens universiteter for 18 fagområder. Universitetet har Five Stars Plus i 2022 QS Stars-vurderingen af fremragende kvalitet og fem stjerner i hver af de otte reviderede kategorier - kunst og kultur, emnerangering, beskæftigelsesegnethed, faciliteter, rummelighed, internationalisering, forskning og undervisning.

Vi er her for at støtte dig

Som international studerende vil du modtage støtte fra et dedikeret team på campus - Te Kahupapa - Wellington University International - fra det øjeblik du ansøger, til din ankomst og under hele dit studie. Studerende kan også få adgang til en bred vifte af universitetstjenester for at hjælpe dig med at få succes med dine studier. Disse omfatter yderligere studiehjælp, økonomisk planlægning, støtte til studerende med handicap, fortrolig rådgivning og rådgivning om sundhed og velvære. Victoria University of Wellington tilbyder studerende muligheder for at komme videre i deres karriere, fra professionelle programmer, der fokuserer på praktiske praktikophold og forskningsprojekter i den virkelige verden, til unikke lederskabsprogrammer og chancen for at studere i udlandet i et andet land som en del af din uddannelse. Der er i øjeblikket 35 lande at vælge imellem, herunder Singapore, Mexico, Danmark og Hong Kong.

Det ideelle studiested

Victoria University of Wellington har tre campusser spredt ud over det centrale Wellington, alle tæt på offentlig transport, lokale attraktioner, underholdning og caféer. På universitetet vil du studere i en levende, kreativ, kompakt og sikker by i et smukt naturligt miljø. Wellington er ideel til studielivet. For at hjælpe dig med at finde dig til rette, få venner og blive involveret i universitetssamfundet, opfordres studerende til at deltage i en af universitetets mere end 100 klubber og foreninger, som spænder fra kulturelle grupper til sportshold.

Find din fremtid

Når du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du presset til at tænke selvstændigt og inspireret til at få succes. Du vil bygge et stærkt grundlag for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Find din fremtid med Victoria University of Wellington .

Ranglister

Victoria University of Wellington, en af New Zealands ældste institutioner, har et stærkt globalt udsyn og et internationalt ry for akademisk ekspertise. Vi rangerer konsekvent blandt de bedste universiteter i verden - blandt de bedste 2 procent af 18.000 universiteter på QS World University Rankings 2022 og blandt de bedste 1 procent af universiteterne inden for 18 fag.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Spørgsmål