Keystone logo
Victoria University of Wellington Master i Klimaændringsvidenskab og -politik
Victoria University of Wellington

Master i Klimaændringsvidenskab og -politik

Wellington, New Zealand

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

NZD 58.300 *

Fjernundervisning, På campus

* for det fulde program

Introduktion

Alle vores kurser tilbydes online i øjeblikket for internationale studerende på grund af COVID-19 pandemiens grænselukninger i New Zealand.

Bekæmp et globalt problem

Klimaændringer er uden tvivl en af de største udfordringer, som vores verden står overfor.

Globalt ser vi allerede nogle af konsekvenserne: en stigning i ekstreme vejrbegivenheder, tabet af beboelig jord og stigende bekymring for fødevaresikkerhed, artstab og trusler mod biodiversitet.

Internationale aftaler sigter mod at holde den globale opvarmning langt under en 2-graders tærskel for at forhindre endnu flere konsekvenser. Men beslutningen om, hvordan vi skal reducere vores emissioner, og hvordan vi tilpasser os de ændringer, der allerede er sket, kræver forskere og beslutningstagere med en bred forståelse af både fysiske videnskaber og menneskelige systemer.

På blot et år giver 180-graders kandidatgraden i klimaændringsvidenskab og -politik dig den nødvendige kombination af politik- og videnskabsviden til at tackle det virkelige problem med klimaændringer. Det er et tværfagligt program, der kombinerer underviste kurser med et forskningsessay eller placering med en ekstern organisation.

Lær af de bedste

Vores akademikere er verdenskendte eksperter inden for klimaændringer, og vi har nære forbindelser med regeringsorganer, forskningsinstitutter og andre nøglebureauer i Wellington og i New Zealand. Du vil blive udsat for ekspertise fra hele universitetet og fra besøgende eksperter.

28054_REC030
/ ©Victoria University of Wellington

©Victoria University of Wellington

Postgraduate certifikat og eksamensbevis

Hvis du tilmelder dig Master i klimaforandringsvidenskab og -politik og vælger at forlade, inden du afslutter det fulde program, er du muligvis i stand til at gå videre med et postgraduate Certificate eller Postgraduate Diploma in Science.

Overvej forskellige perspektiver

Udvikl din forståelse af den fysiske karakter af globale klimaforandringer. Overvej de etiske, videnskabelige og politiske styrker og svagheder ved de nuværende og foreslåede strategier for at håndtere det. Udforsk de politiske kræfter, der arbejder for - og imod - at tackle denne udfordring.

Få indblik i økonomi, politik, adfærdsvidenskab og offentligt engagement, der er afgørende for at udvikle strategier til at afbøde og tilpasse sig virkningerne af klimaændringer på lokalt, nationalt og globalt niveau.

Fællesskab

Postgraduate study vil hjælpe dig med at opbygge værdifulde relationer og netværk med kammerater, universitetspersonale og fremtidige kolleger. Få mest muligt ud af mulighederne for at deltage i arrangementer, seminarer, workshops og sociale funktioner.

Du vil også drage fordel af ekspertisen fra arbejdende fagfolk gennem Wellington Fakultet for Videnskabs forbindelser med lokal industri.

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål