Keystone logo
VID Specialized University

VID Specialized University

VID Specialized University

Introduktion

VID Specialized University har mere end 4500 studerende på syv campusser i fire byer; Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger. VID har lange traditioner og erfaring inden for sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab og teologiske studier.

Vi har 50 studieprogrammer på tværs af netværket. VID Specialized University College opstod den 1. januar 2016 efter fusionen mellem fire norske institutioner: Diakonhjemmet University College i Oslo og Sandnes, Betanien University College i Bergen, Haraldsplass Deaconess University College i Bergen og MHS - School of Mission and Theology i Stavanger. Betanien University College tilbyder kliniske undersøgelser for internationale udvekslingsstuderende inden for medicinsk og kirurgisk praksis, mental sundhed og hjemmepleje. Diakonhjemmet University College blev oprettet i 1890 som et privat, nonprofit college. På dette grundlag omfatter den akkrediterede videregående uddannelsesinstitution nu omkring 2300 studerende og 160 fakulteter og ansatte.

vid

122668_VID_pic_5.jpg

Kollegiets kerneværdier opsummeres i sit slogan: "Dedikeret til mennesker." Disse værdier afspejler også kollegiets akademiske fokus, der udelukkende er centreret om sundheds-sociale og kirkerelaterede programmer på alle niveauer (Bachelor, Master og Ph.D.) og understøttet af løbende forskning på alle områder. Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) er en privat, non-profit, kristen, akkrediteret statsfinansieret University College i Norge. Det er kendt for et højt fagligt niveau og elevtilfredshed.

Kollegiet fokuserer på internationalisering, og cirka 50% af bachelorstuderende har et kortere eller længere ophold i udlandet under deres studier. MHS-School of Mission and Theology er et privat, specialiseret universitet ejet af Norwegian Mission Society (NMS), der er engageret i uddannelse og forskning af høj kvalitet relateret til globale perspektiver på kirkens mission samt religiøse og kulturelle møder.

vid

Placeringer

 • Oslo

  184 Vinderen, NO-0319 Oslo, NO-0319, Oslo

  • Bergen

   Ulriksdal 10, 5009, Bergen

   • Sandnes

    Vågsgaten 40, 4306, Sandnes

    • Stavanger

     Misjonsmarka 12, 4024, Stavanger

     Spørgsmål