Keystone logo
Villanova University Online

Villanova University Online

Villanova University Online

Introduktion

Villanova School of Business er en førende uddannelsesinstitution, der tilbyder bachelor-, kandidat- og ledelsesuddannelser. VSB er grundlagt i 1922 og er kendt for akademisk rigor, kreativitet og innovation, praktisk og serviceindlæringsmuligheder, et solidt grundlag for etik og en anvendt uddannelse, der forbereder eleverne til at blive fremragende ledere og globale borgere inden for den stadigt foranderlige, komplekse og hurtig arbejdsmarked.rawpixel / Unsplash

two people handshaking above table with laptop

Om Villanova Universitet

Villanova Universitet, en meduddannelse romersk-katolske institution, blev grundlagt af Saint Augustine Orden i 1842 i Villanova, Pennsylvania. En førende institution for videregående uddannelse, Villanova giver en omfattende uddannelse med rødder i den liberale kunst; en fælles forpligtelse til de augustinske idealer om sandhed, enhed og kærlighed; og et fællesskab dedikeret til service til andre.

En bred vifte af bachelor, kandidatgrad og faglige programmer tilbydes gennem universitetets seks kollegier: College of Liberal Arts and Sciences, Villanova School of Business, College of Engineering, College of Nursing, College of Professional Studies, som såvel som Villanova University Charles Widger School of Law. Med en samlet tilmelding, der overstiger 10.000 bachelor-, kandidat- og lovstuderende, er Villanova det ældste og største katolske universitet i Pennsylvania Commonwealth.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Villanova

  Villanova, USA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål