Keystone logo
Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Introduktion

Vytautas Magnus University ( VMU ) er et offentligt universitet, der blev etableret i 1922. Rangeret i QS World University Rankings i top 800+ VMU er den eneste offentlige videregående uddannelsesinstitution i Litauen og en af de få i regionen, hvor der formidles en bred liberal kunstuddannelse. Det betyder, at studerende kan ændre og organisere deres tidsplan frit, mindre inden for et felt og hovedfag i et andet, rejse til udlandet på international udveksling og blive klar til disse rejser ved at tage nogle af de tilgængelige 30 fremmedsprogskurser.

187172_FOTODREAMAPPLY1.png

VMU arbejder med mange universiteter og videnskabsmænd rundt om i verden, implementerer projekter, udveksling af studerende og medarbejdere og forbedrer vores studie- og forskningssystem. Det er en international og flersproget institution, der løbende udvikler internationale netværk og interkulturelle dialoger, deltager i internationale videnskabelige, akademiske og sociale projekter, tilskynder underviser- og studerendes mobilitet og fremmer dialog og tolerance.

Nyttig information til studerende

 • Forskellige stipendier: dækning af studieafgift, for akademiske resultater mv.
 • Garanteret overnatning på universitetets kollegie det første studieår
 • Månedlige udgifter (ophold, transport, mad osv.) ~ 350 EUR
 • Mentorstøttesystem, en række studerendes klubber og organisationer
 • Baltic Summer University (BSU) – en række sommerskoler at vælge imellem

Statistik

  Campus funktioner

  Vytautas Magnus University er et moderne miljø af studier og forskning og et intellektuelt rum.

  Universitetet tilbyder studerende ikke kun at studere i de nye klasseværelser, moderne laboratorier eller rige biblioteker beliggende i hjertet af Kaunas, men også på universitetets campus, som kun er 20 minutter væk fra byens centrum.

  Eleverne kan også bruge deres fritid på VMU Sportscenter, som blev åbnet i 2021. For at udforske smuk natur i VMU Botaniske Have eller for at se forskellige udstillinger på VMU Arts Center.

   Indlæggelser

   Visumkrav

   Alle internationale studerende, der accepteres til grad eller udvekslingsstudier, forskningsbesøg eller praktik på Vytautas Magnus University ( VMU ), bør kontrollere, hvilket migrationsdokument (visum, certifikat, opholdstilladelse eller ingen af dem) er påkrævet for at have lovlig indrejse og ophold i Litauen .

   Stipendier og finansiering

   Vytautas Magnus University søger ambitiøse, intelligente og talentfulde studerende og tilbyder dem forskellige stipendiemuligheder for fuldtids bachelor- og kandidatstudier.

   Ranglister

   QS World University Rankings – #801-1000

   QS Emerging Europe and Central Asia 2022“ (QS EECA) – #61

   QS Graduate Employability Ranking – #301-500 #301-500

   Litauens nationale universitetsrangering - #3

   Placeringer

   • Kaunas

    Vytautas Magnus University V. Putvinskio g. 23, LT-44212, Kaunas

   • Vilnius

    Vilnius, Litauen

   Chat with students

   Spørgsmål