Keystone logo
VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Introduktion

At være inden for uddannelse betyder at være forberedt på forandringer, læring er konstant bevægelse.

Hvis vi tilføjer til denne væsentlige funktion den hastighed, vi oplever i sociale ændringer i dag, når vi taler om undervisningsmetode, skal vi begynde med at sige, at alt er muligt.

Vi starter med det indlysende: sprog tillader os at kommunikere. Derfor skal indlæring af et andet sprog have kommunikation som hovedakse. Vi får vores elever til at kommunikere på spansk, vores metode har et klart pres på kommunikation. Ud over dette didaktiske formål tror vi på fordybelsen i et fællesskab af spansktalende. Når eleverne er nedsænket i det sprog, han vil lære, gælder alt, hvad de lærer i klassen, i forskellige virkelige sammenhænge hele tiden. Denne konstante eksponering formidler behovet for stærk motivation og øger derfor deres chancer for at lære.

I VOS drager vi fordel af uddannelseskraften ved denne fordybelse i sproget: ingen tilsyneladende virkeligheder, vi bruger virkeligheden med al sin styrke, både i klassen og udenfor (i e-learning er dette også muligt: den spanske fordybelse kan være næsten fuldstændigt opnået via et socialt netværk).

Denne videnindsamling fortsætter i ugentlige workshops og kulturelle aktiviteter, der hver dag gør et kulturelt eventyr med spansk.

Ved udformningen af vores uddannelsesplan og planlægning af hver spanskundervisning er vi meget bevidste om den afgørende kendsgerning, at "læring blev påvirket af teknologi". Dette ændrer undervisningspraksis, elevens rolle, hvad der er viden og i det væsentlige, hvad vi gør for at folk kan lære.

Placeringer

 • 1906

  Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål